Nytår (din so)

2017 attituden

collage

2016 var en semi so – derfor ved jeg og tror på, at 2017 bliver the shit. Jeg glæder mig for vildt! 2017 bliver et vildt år, det kan jeg mærke. Og jeg håber at du også får et godt år, jeg synes virkelig der er mange som har haft et svært 2016.

I dag talte jeg med en klog mand om sorg og savn. Han har selv mistet en nærtstående og vi forstod hinanden, uden at skulle sige så meget til hinanden. Han spurgte mig, hvordan jeg kom igennem dødsfald, abort og kærestesorg – og det kan jeg ikke give et enkelt svar på. Og på en måde kan jeg, faktisk. Hvad skulle jeg ellers? Ligge mig ned og lade samfundet passe på mig? Ikke på vilkår. Jeg har ikke så meget til overs for selvmedlidenhed – selvfølgelig må du have ondt af dig selv engang imellem og jeg har også dage, hvor jeg har ondt af mig selv. Men det får jeg jo ikke særlig meget ud af, vel? Det er dit ansvar at leve det liv, som du gerne vil. Selvfølgelig kan der ske ting og katastrofer i dit liv, det sker i de flestes, men det er også dit ansvar at komme videre derfra. Der kommer ikke nødvendigvis nogen og gør det for dig. Jeg har en god familie, søde venner og veninder – men når det kommer til stykket, så er jeg jo alene og jeg skal klare det selv. Og jeg skal selv rejse mig, når jeg vælter.

Det jeg lige har skrevet kan godt virke lidt hårdt. Det er det nok også – og det er også meningen. For du kan ikke bare sidde og håbe på, at 2017 bliver dit år – du skal selv gøre en indsats, også selvom det gør ondt. Jeg tror på dig! Men forvent ikke at det bare sker, men gør noget for at de ting som du ønsker, bliver virkelighed. Og hvad er det værste der kan ske? Det vigtigste er, at DU er glad og gør det som DU finder en mening med. Du er aldrig alene.

God 1.januar! Og godt nytår forresten!

2 kommentarer

 • Linda

  Hej Matilde. Jeg vil gøre en indsats i 2017 – en indsats for at jeg skal få det bedre med mig selv. Jeg har en elendig indstilling til mig selv – blandt andet fordi jeg ikke har det godt med måden jeg ser ud. Mit mål i 2017 er, at jeg vil tabe mig ca 8 kilo. Jeg vil begynde til løbetræne og spise sundt – med måde selvfølgelig 😉
  Nu til mit egentlige spørgsmål – jeg har en ret stor numse og lår og vil gerne have mig et par løbetights! Kan du anbefale nogen som sidder godt og er højtaljede? Prisen må gerne være SU venlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  2016 var ikke bare en semi so….det var en fuld blown skod so!!! Nå… 2017 skal nok blive MIT år 😄 Jeg skal starte egen klinik med massage og akupunktur, jeg skal holde konfirmation for min ældste datter og så skal jeg i dén grad trykke mere på pyt knappen og arbejde mere med kun at følge min mavefornemmelse! Den har altid været meget tydelig og jeg har altid gjort mit bedste for at ignorere den og holde den nede. Det må fanme være slut! 2017 bliver mavefornemmelsens år!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår (din so)