10 fucking pinlige ting om mig

Body on point #singleliv

bodyy

(Mor, lad lige være med at vise den her til far). Min mor læser mine blogindlæg op for min far, og den her må hun gerne undlade. Censur mor, censur.

Anyways. Jeg har aldrig haft så proppet en undertøjsskuffe, som jeg har nu. Det hænger nok sammen med at jeg 1) er single, 2) er begyndt at samle på body’er. For jeg har snart et hav. I alle farver og med og uden blonder. Jeg elsker at have flot undertøj på. (også når jeg er alene, ro på mammi). Det er rart at føle sig sexet, selvom man måske er den eneste som er klar over det. Jeg kan godt lide det. Og så synes jeg er body’er er skide flotte og klæder min figur godt. Og sikkert også din. Du behøver nemlig ikke at have en stor barm for at have en body på – mine gajoler er ganske fine i en body. Hvis jeg selv skal sige det.

Body’en øverst er nyeste skud på stammen. Er den ikke sexet? Den kommer jeg nok ikke til kun at have på alene. Bum. Den er fra ellos og er på tilbud til 223,50 kroner. Det er satme billigt. Der er flere lige her.

affiliate.

2 kommentarer

  • Line

    Hvordan styler du så body’en? Så man kan se den, eller gemt under noget tøj?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre bodyér og sexy undertøj er ikke kun noget for singler 😉 Godt tilbud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 fucking pinlige ting om mig