It´s january bitches

Dovenskab længe leve (og et flot gebis!)

Sponsoreret

img_3173

Nåå så dine crossfit-arme kan ikke klare at børste tænderne, eller hva’?“, blev jeg spurgt forleden. Fordi jeg har en elektrisk tandbørste stående på mit badeværelse som min gæst havde spottet. Dén kommentar grinede jeg lidt af, for det kan virke som dovenskab at lade en elektrisk tandbørste klare arbejdet. Særligt når man, som jeg, dyrker hård crossfit flere gange om ugen og altid laver push ups på tæerne. Men den tandbørste gør det bare bedre og jeg har igennem flere år brugt elektrisk hjælp, når det kommer til tandbørstningen.

Eltandbørsten (som den også hedder, faktisk hedder den Genius 9000) har et rundt hoved, som omslutter hver enkel tand og kan fjerne mere end 100% mere plak, end en almindelig (hånddrevet) tandbørste kan brøste sig med. Tandbørsten er designet til at hjælpe dig med, at børste gebisset som din tandlæge anbefaler. Og den holder øje med, om du er grundig nok. Den tager f.eks. tid, så du ved at du får børstet tænderne i den anbefalede to minutter, morgen og aften. Der findes tilmed en app der, via bluetooth tilpasser din tandbørstning og giver dig feedback. Eltandbørsten har desuden en avanceret position detection-teknologi, så du aldrig kommer til at springe en zone over – og dét gør mig tryg fordi jeg så ved, at jeg får børstet alle leder og kanter af tandsættet.

Den fortæller også hvis du har glemt at børste tænder og holder øje med, om du presser for hårdt eller for blødt. Det er rart, for har jeg travlt (f.eks. om morgenen…) så kan jeg godt have tendens til at få presset for hårdt imod mit tandkøb og dét bliver jeg mindet om, når jeg børster tænder med den her fætter.

img_3196

Jeg er særligt glad for min eltandbørste, fordi den er nem at have med, når jeg rejser. Når jeg f.eks. skal til Svendborg og besøge min kære veninde eller når jeg om et øjeblik smutter til Thailand. Det rejseetui har en ekstra USB-port så du kan både oplade din tandbørste og din telefon, med ét stik. Dét er altså smart og jeg glæder mig til at have den med på ferie. Den fylder mere end en almindelig tandbørste, men det er også den eneste ulempe. Jeg synes at mine tænder føles mere rene, når de har fået en omgang med eltandbørsten. Og så kan jeg godt lide at jeg får børstet bisserne som jeg skal – de skal jo trods alt holde nogle år endnu!

Jeg udlodder snart en model på min instagram – følg med d.9 januar på helsematildedk!

Sponsoreret

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Denne tandbørste har jeg ikke hørt om før. Synes, det er nogle ret smarte funktioner den har. Den må jeg prøve!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It´s january bitches