Fit for februar

Har du været i Thailand? HJÆLP i så fald!

gopr0177

..for jeg er i gang med at pakke og jeg mangler din hjælp, hvis du har været i Thailand (eller deromkring). Jeg har selv rejst rundt i Vietnam, men det er mange år siden. Hvad skal jeg have med mig? Jeg rejser på lørdag (og jeg glæder mig ustyrligt!).

Jeg har pakket det obligatoriske.. solcreme, p-piller, sandaler og en helvedes masse bikinier. Men.. mangler jeg noget? Noget som er skide smart at have med sig? Og hvad skal jeg i øvrigt opleve, mens jeg er afsted? Vi skal være på Phuket og Koh Lanta! Skriv endelig! På forhånd tak!

11 kommentarer

 • Celina

  Koh Lanta er fantastisk 🙂

  Noget myggespray kan være godt, der kan være mange efter mørkets frembrud. Ellers kan man jo købe det hele til ingen penge, så pak let 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Da jeg er dårlig til hovedregning har jeg altid haft en “tabel/oversigt” over, hvor meget fx 100 bath er i Dk, 150 osv.😅

  Husk.. Myggespray ! Køb en dernede fra den første dag, ellers bliver man seriøst ædt af myg. Der findes tonvis af apoteker, og det er billigere samt mere effektivt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christie

  Jeg lærte desværre på vores tur at man altid bør have et mini-apotek med. I hvertfald panodil, termometer, håndsprit, noget mod dårlig mave (både den ene og anden slags) og ikke mindst noget bredsprektret antibiotika – jeg brugte ret mange penge i Thailand på en simpel halsbetændelse. Apotekerne i Thailand er fine, så kommer du afsted uden går det – men jeg kunne på vores ferie godt have undværet udgiften til lægen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Tag på små ture til bl.a. phi phi islands og racha eller raya Island. James Bond er for turistet. Hvis du er lidt mere til den eventyrlige side så tag og til nat cheow lan, det er et eventyrligt jungle område og knap så mange turister 😉
  Den bedste massage er helt klart ampa massage i karon, tæt på baan karon. Kan varmt anbefales.
  Husk solbriller, myggespray og køb dig en lækker farverig sarong.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Hvis du mangler mere detaljerede oplysninger omkring lokationerne så kan jeg sende det til dig via mail og Google maps 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Sander

  Hej
  Jeg har faktisk netop været på koh lanta, glæd dig det fantastisk! En oplevelse der især skildre sig ud på koh lanta var green emerald Cave, som var nok det mest flotte jeg har oplevet i Thailand (selvom dette var 10 gang jeg er i landet)
  Et godt tip er at købe myggespray lokalt, det virker meget bedre end det man køber herhjemme til dyre domme! Husk massere af let tøj til om aftenen, da vi var der i december var selv en tynd bomuldatrøje for varm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg var selv på Koh Lanta tilbage i juli måned. Jeg kan klart anbefale at besøge deres Animal Welfare Centre, hvor du kan gå tur med deres hunde.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Var på Koh Lanta sidste år i april, kan klart anbefale at leje scooter og køre øen rundt! Man finder mange øde og specielle spots på denne måde, det er virkelig fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Husk lidt almindelig rejsemedicin. Feks imodium hvis du skulle være uheldig at blive syg af noget mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Krabi er helt fantastisk! Jeg var selv af sted forrige år. Husk myggespray! Det kan dog købes billigere dernede. Og tag solcreme med hjemmefra! Jeg fik desværre en voldsom allergisk reaktion på noget jeg købte dernede. 😑 Vil også anbefale dig en hat eller et tørklæde til når solen står skarpest på himlen. Det gør virkelig ondt at få ristet sin midterskilning. 🙈 God tur! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sprit er altid en god ide i Asien. Salt/sukker sports tabletter mod solstik. Almindelig medicin som Panodil, ipren, imodium. Og ellers bare nyde det, Thailand er fantastisk med søde mennesker og fabelagtig mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit for februar