2017 attituden

How international are you? (Jeg skal rejse ud i verden)

Sponsoreret

img_3214

Det er lidt vildt det her, men jeg har sagt ja tak til at rejse om på den anden side af jorden – for at besøge San Diego, USA, for at gå på sprogkursus på EF’s helt nye skole, som ligger lige ud til stranden. San Diego er kendt for altid at have godt vejr og jeg rejser i februar, hvilket jeg i den grad glæder mig til. Jeg skal rejse helt på egen hånd, hvilket er en stor udfordring for mig – men også en udfordring som jeg rigtig gerne vil tage og som jeg er sikker på, at jeg vokser gevaldigt af. Når jeg fortæller mennesker i min omgangskreds at jeg skal på sprogkursus, svarer de fleste at de troede sprogrejser og kurser var for helt unge – og det kan jeg altid ikke blamere mig med at være længere. Men du kan altså ikke blive for gammel til at tage på sprogkursus, og hvad skulle der egentlig være galt med at få pudset det engelske lidt af, selvom jeg snart bliver 30 år?

Du kan teste hvor international du egentlig er lige her – det er faktisk ret skægt at få et overblik over, hvor mange lande man har besøgt igennem årene og jeg skal klart mere ud af Europa, end jeg har været hidtil. Jeg fik 400 point ud af 1000 – hvor mange fik du?

img_3200

EF har rejser til 46 destinationer verden over og rejser til alt fra 16-årige til erhversfolk og kurserne strækker sig fra 2-22 uger. Jeg skal selv afsted i to uger. Jeg skal bo sammen med et par stykker og ingen af dem kommer fra Danmark. Det er noget som EF gør helt overlagt, så vi får talt så meget engelsk som muligt. Det er ret smart, omend lidt grænseoverskridende! Men hold nu op hvor jeg glæder mig! Jeg føler mig samtidig passet enormt godt på, da EF er med hele vejen. Jeg har en kontaktperson og der er altid nogle fra EF til stede på skolen, hvilket gør det hele trygt. Jeg er forsikret mens jeg er væk og jeg bliver hentet og bragt til skolen fra lufthavnen, hvilket jeg tror bliver en lettelse efter så mange timer i et flysæde. Når jeg afslutter kurset, får jeg et kursuscertifikat som jeg kan bruge til jobsøgning og til at styrke mit CV.

Jeg har allerede nu oprettet mig i EF’s system – så jeg allerede kan se hvem jeg skal gå på kursus med. Det fungerer lidt som facebook og jeg er meget nysgerrig og er ofte inde og kigge.

Jeg har også taget en sprogtest så EF kan se hvilket niveau jeg befinder mig på – og på det grundlag kan sætte mig i en klasse som passer til mig. Dét er jeg så glad for, for jeg ville være ked af at være sammen med nogle, som var meget bedre end jeg.

Hvis du overvejer at rejse afsted til én af de 46 destinationer, så kan du bestille en brochure her og få et uforpligtende tilbud her. Du kan lige nu spare 15% af kursusprisen på alle destinationer hvis du bestiller et kursus på minimum tre uger – inden d. 10 april 2017. Brug koden HelsematildeEF (du kan bruge det på nettet og pr.telefon!).

JEG GLÆDER MIG SÅ VILDT! OG JEG GLÆDER MIG TIL AT VISE JER MIN REJSE <3

Sponsoreret

3 kommentarer

 • Denise

  Det lyder bare mega spændende! Har også selv planer om at tage et sprogkursus på et tidspunkt – skal bare have sparet sammen til det! 🙂
  Fik en score på 500, men vil helt klart gerne have forhøjet den og oplevet så meget at verden jeg nu kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monca

  640 hvilket forhåbentligt bliver forhøjet når jeg til april krydser fingre for at komme en måned til indien 🙌 Jeg glæder mig til at høre mere om din tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mega fed test!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 attituden