Tights jeg elsker (og selv sveder og har svedt i)

It´s january bitches

15232218_592000207658023_5430566575305496511_n

Så må vi hellere træne og tabe os og blive tyndere og stærkere og klogere og sove mere og drikke mindre, feste mindre, læse mere, være mindre online bla bla bla. Jeg ved ikke med dig, men det gik meget godt i månederne op til januar, så hvorfor egentlig ændre noget? Fair nok at bruge 1.januar til at starte på nye vaner, men jeg kan bare godt blive bekymret for, om nogen måske ligger for stort et pres på sig selv? Én ting af gangen. Vil du gerne træne mere, så prøv – men at lave alting om, over natten – det virker fjollet og urealistisk, ikke mindst. Og så fejler du måske og så har du endnu en grund til at banke dig selv oven i hovedet, og hvad får du lige ud af det? Slap nu af.

Lad mig foreslå at du tager en af dine gode veninder under armen og daffer ned og laver den her. Så får hovedet en pause, hvis du tænker for meget over ændringer, nye leveregler, diæter og slankekurer. Fuck it. Jeg skal snart i bikini og i stedet for at tænke over hvordan dét kommer til at se ud, så glæder jeg mig over at jeg overhovedet skal i bikini. Skidt pyt. Men programmen nedenfor er altså ret fedt, uanset hvad dine grunde til at lave det er:

I er to, én arbejder af gangen (YGIG betyder You go I go). Det tager cirka 30-35 minutter at gennemføre!

program1

José og jeg delte øvelserne forskellige op. Step ups tog vi 10 af gangen af hver, det samme med air squats, sjipningen tog vi i ét hug hver især, push ups blev til 5-10 stykker af gangen, burpees blev til 5 af gangen (!) og cyklen tog vi 1 minut af gangen. Har du ikke en cykel til rådighed, så er romaskinen eller løb en mulighed. Du skal i virkeligheden ikke bruge så mange ting og redskaber til dette program – hvilket altså er rart engang imellem. Jeg tænker at min veninde Maja skal udsættes for dét, når vi rejser til Thailand lige om lidt. God fornøjelse!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tights jeg elsker (og selv sveder og har svedt i)