Dit smil er dit bedste visitkort

Jeg rejser væk

thailand

Årh hvor har jeg glædet mig til i dag! Jeg rejser nemlig til Thailand med min allerkæreste veninde Maja, om få timer. Vi har glædet os i flere måneder og jeg haft svært ved, at sove i nat af bar spænding! Jeg har aldrig været i Thailand før, kun besøgt Bankok i forbindelse med en mellemlanding, da jeg rejste rundt i Vietnam som 19 årig med en ekskæreste. Vi skal være afsted i 14 dage og være 3 forskellige steder, blandt andet skal vi besøge Koh Lanta, som jeg glæder mig enormt meget til! Vi skal flyve i noget der ligner et år, men intet kan få glæden væk fra mit indre. Jeg trænger i den grad til varme, solskin og nærvær med søde Maja. Vi har været veninder siden vi var 17 år og kender hinanden ud og ind – nu skal vi ud på en ny rejse og jeg er nærmest lykkelig.

Hvis du følger med på mine forskellige kanaler vil du se strand, vand og drinks i lange baner – hvilket er møgirriterende når man selv sidder i kolde Danmark (taler af bitter erfaring!), men jeg håber at du kan holde det ud. Jeg ville ønske du også skulle afsted – for hvor er Danmark dog usandsynlig kedelig i disse måneder! Du kan altid følge med på snappen (helsematildedk), instagram (helsematildedk) og facebook! Rigtig god weekend! Kys og kram <3

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dit smil er dit bedste visitkort