"Det er ikke for at være ond, men..

Kaffe med min allerbedste ven

Sponsoreret

img_3244

2016 var ikke ligefrem mit år. Der var gode stunder og oplevelser, nuvel. Men det var mest af alt et hårdt år og jeg var ked af det mange af dagene. Jeg har besluttet mig for at 2017 skal være mit år – og det kræver at jeg selv gør en indsats. Jeg starter med at tage til Thailand med min allerbedste veninde, Maja. Maja rykkede teltpælene op sidste år og flyttede helt til Svendborg. Dét var hårdt og jeg savner hende forfærdeligt. Men vi ses ofte og når vi ses, har vi god tid og når at tale sammen, danse, sove længe, gå ture etc. Og så er jeg blevet ret glad for Svendborg! Som jeg befinder mig i så ofte som overhovedet muligt. Svendborg er smuk og hyggelig. Jeg ville ikke bytte med København, for dét er verdens bedste by i min optik, men Svendborg er enorm hyggelig.

img_3245

Vi skal afsted til Thailand d.21 januar og 14 dage frem og jeg har svært ved at sidde stille, mens jeg skriver – for jeg glæder mig for vildt! Vi skal bruge dagene på stranden, i vandet, med drinks, bøger, træne lidt og tale om alt og intet. Det bliver så godt for os! Trods vores over 12 år gamle venskab, har vi aldrig rejst sammen. Og jeg tror ikke at det bliver sidste gang!

Jeg har i hele 2016 været ambassadør for Nescafé og Maja og jeg drikker lifligt af kaffen, når vi mødes og sover længe. Jeg står helt inden for Nescafé som i den grad tænker på miljøet og så er den ovenikøbet økologisk. Ret fedt – ikke fordi jeg er økofanatisk, men når det er noget jeg indtager hver eneste dag, så vil jeg gerne have at det er økologisk. Nescafé tænker over hvordan de kan gøre deres kaffeproduktion mest bæredygtig og skønsom for miljøet og så hjælper de kaffebønderne med at tjene flere penge, uddanne sig og få mest ud af deres kaffetræer. Jeg har altid været fan af instant kaffe – jeg lærte at drikke kaffe da jeg var 17 år. Det var faktisk Maja, som lærte mig at drikke den sorte bryg. Som i mit tilfælde ofte er tilsat lidt mælk. I min dagligdag er instant kaffe hurtigst og billigst, da det ikke kan betale sig for mig at lave en helt kande kaffe. Og så synes jeg at det smager godt. Jeg har faktisk mit eget Nescafé glas stående på mit arbejde, fordi jeg hellere vil drikke dét end den kedelige filterkaffe. Og! Nescafé skal hundrede procent med i min kuffert, når vi om lidt flyver helt om på den anden side af jordkloden. Jeg skal ikke risikere at få halv-dårlig kaffe, jeg vil have min økologiske nescafé!

Du kan læse meget mere om mit ambassadørarbejde her, her og her. Find lækre dadelkugler med en skvæt kaffe lige her. Rigtig god søndag aften!

Sponsoreret

2 kommentarer

  • Henriette

    Hej Matilde 😄

    Jeg vil gerne følge dig på Snapchat, kan bare ikke huske hvad du hedder dér 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det bliver spændende at høre om dine kaffeoplevelser i Thailand 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Det er ikke for at være ond, men..