Jeg er en billig, tyk skøge.

Mål for 2017?

Sponsoreret

bodystorecollage

Gold Standard (pre workout), Vapor (pre workout), Goodlife barer her og her, Goodlife (big buy)

Jeg træner hårdt og jeg træner gerne 5-6 gange om ugen. Uret ringer gerne klokken 5.10, hvor jeg tager ned i Værkstedet og mødes med de faste. Lige nu fungerer det rigtig godt for mig at træne så tidligt, fordi jeg får frigivet aftenene, hvor jeg kan lave noget socialt eller arbejde. Det er tidligt – og det er ikke for alle, men i min verden er det perfekt. Når jeg træner så tidligt, så skal der altså noget energi på kontoen. Og derfor drikker jeg gerne preworkout, som indeholder koffein (ligesom kaffe) og som får mig op og køre – det hjælper mig til at være hurtigere og jeg føler at jeg kan mere, løfte tungere og bedre. Jeg er glad for de to ovenfor. Prøv preworkout af, hvis du lige mangler dét der ekstra. Jeg har været glad for det igennem mange år, men kan også godt træne uden. Men hvis jeg f.eks. skal lave en personlig rekord, så er preworkout et must i min verden.

Jeg skal spise inden jeg træner, så jeg kaster allerhelst havregryn ind, inden jeg i mørket cykler ned, for at få min pump på. Men når jeg kommer hjem fra træning, kan jeg godt blive sulten – i hvert fald en times tid til halvanden efter. Og jeg vil ikke spise havregryn to gange dagligt, derfor spiser jeg gerne en halv eller en hel bar. Jeg er glad for Goodlife barene som er søde og mætter godt. Det er bestemt ikke hver dag jeg spiser sådan en bar, men jeg kan godt lide at have en i tasken, hvis sulten skulle overrumple mig. Barene indeholder proteiner, og dem tager jeg hjertens gerne imod, når jeg har trænet mine muskler. Og lige nu har jeg dem med mig i lufthavnen! Jeg flyver nemlig til Thailand lige nu!

img_3962

Proteinpulver er jeg fan af i perioder. Jeg er ikke så meget til at lave shakes, så jeg blander det gerne i pandekager – som derfor bliver til proteinpandekager! Se en opskrift her og tilføj f.eks. denne her variant, som jeg er ret tilfreds med. Jeg køber gerne den med chokoladesmag, da jeg elsker pandekager med chokoladesmag! Bodystore er et fedt site til dig, som godt kan lide at træne og som gerne vil tilføje lidt ekstra. De har også træningstøj og redskaber. Tjek det ud her!

Sponsoreret

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Hav en rigtig god tur til Thailand. Håber, vejret er med dig.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en billig, tyk skøge.