10 ting du oplever når du er på ferie og er heeelt nede i gear

Min modige, dejlige veninde. HELT uden filter, sminke eller god belysning.

majaar

Maja er min veninde af mange årsager. Jeg elsker hende ubetinget. Da Maja var helt ung, blev hun alvorlig syg med sine nyrer. Hun var den eneste i Danmark som havde den, dengang. Det må have været så uendelig ensomt. Maja blev opereret et hav af gange, og fik også cyster. Derfor er Majas krop mere eller mindre dækket af ar. Og ved du hvad? Jeg ser dem aldrig. Det gjorde jeg da jeg lærte hende at kende, selvfølgelig gjorde jeg det. Men nu – har de ingen betydning for mig eller for, hvor dejligt et menneske hun er. Maja har fysiske ar og ar på sjælen, for hun var tæt på at dø. Mit budskab er – at kroppen er et hylster og ligegyldigt hvordan du selv ser ud – om du har ar, snitsår, er overvægt eller andet, så er det skide ligegyldigt. Det er dét som er indeni det menneske som du elsker så uendelig højt, som tæller. Og jeg er fuld af beundring og jeg synes at Maja er den sejeste jeg kender. Og hun er én af dem, som dagligt inspirerer mig og jeg håber at du også kan blive inspireret, turde være modig og vise dig selv, helt som du er. Kroppen er et hylster og selvhad, dét gør dig aldrig godt. Og DU ER ALTID god nok, lige præcis som du er. #fuckidealet #jegerheltalmindelig

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du oplever når du er på ferie og er heeelt nede i gear