Ting du ikke skal pakke når du rejser til varme lande

15 dage uden træning. WTF?!

16386891_10210240184573535_1254671588860728293_n

Til gengæld drak jeg en helvedes masse øl og fitness bestod af, at gå til og fra strand, iklæde mig bikini og føre mad og drikke indenbords. Og det var skønt. Og jeg savnede slet ikke træningen! Virkelig! Jeg savnede at være sammen med mine faste makkere, som jeg træner med 4-6 gange med om ugen, men jeg tænkte slet ikke på træning.

Og hvor var det fedt og hvor var det dejligt. Og tiltrængt. Og sundt for mig. Og jeg blev så glad for det, fordi det også viste mig, at jeg ikke længere er afhængig af træning. Og at jeg har fået et sundt forhold til det og dét betyder alverden for mig.

For man bliver faktisk ikke hverken tyk, slap eller lasket af, ikke at træne i 2 uger. Måske har jeg taget lidt på, det ved jeg ikke, men min krop har kun haft godt af en pause. Det har den trængt til. Og det har været sundt for mig at lave noget andet, komme ud af mine faste rutiner og give kroppen fred og ro.

Jeg har faktisk lige trænet her til morgen – og jeg squattede nemt 78 kilo. Min PR er 100 kilo. Så det skal nok gå. Jeg kan mærke at min kondi er blevet en del ringere, men det kommer hurtigt igen. Og ferien var det hele værd, for jeg trængte til at komme ned i gear med min bedste veninde. Træning løber heldigvis aldrig nogen steder og det er altid vigtigst at lytte til sig selv og sin krop – og det har jeg øvet mig på i Thailand. Og det gik virkelig godt!

Du behøver ikke at tage om på den anden side af jorden, for at give kroppen en pause. Prøv at lade være med at træne i nogle dage, det giver godt igen. Restitution. Træning må ikke være alt i din verden, jeg har prøvet at have det sådan. Hvor træningen fyldte alting og styrede mit liv – og jeg var ikke glad og jeg levede efter et skide træningsskema. Dét vil jeg aldrig gøre igen. Gør du det? Så test dig selv og tag en pause. En uges tid. I dare you <3

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting du ikke skal pakke når du rejser til varme lande