#svedemusik

De første par dage i en hel anden verden

sandiego1

Jeg er i San Diego, hvis det skulle være forbigået din næse. Jeg kom søndag eftermiddag (da det var natten til mandag hos jer, jeg er 9 timer bagud) efter en hel dag i en flyver. Først til London og derefter til San Diego. 11,5 time i streg. Jeg er ikke speciel begejstret for at flyve, slet ikke over Atlanterhavet og der var en del turbulens, så vi skulle næsten have selen på hele tiden, men det gik. Jeg stenede 3-4 film, sov lidt op af min sidemand, som viste sig at være en sød, ældre mand fra Italien. Jeg spiste toblerone med en polsk kvinde, som ikke kunne et ord engelsk og så tissede jeg mens vi fløj over Grønland (altså ikke vejen over Grønland!). Mine fødder og ben var hævede og jeg har hermed lovet mig selv at rejse mig mindst én gang i timen, når jeg skal flyve hjem igen. Mine ben gjorde ondt! Og min ryg. Men det er ikke så mærkeligt, det er jo ikke fordi man sidder specielt luksuriøst i en flyvemaskine.

Jeg blev hentet af skolen i lufthavnen og kørt til skolen. Det var blevet mørkt og jeg var træt, sulten og følte mig ærlig talt ret alene i verden. Hvilket jeg jo egentlig også var. Jeg ankom til skolen og blev taget så godt imod. De var søde og rare og viste mig hurtigt rundt og på til mit værelse. Jeg deler det med to andre piger, en pige fra Spanien og en pige fra Frankrig. Pigerne er søde og inviterede mig hurtigt med til spisning og træning. Det var rart, for det er svært at komme ind på et værelse, hvor dem der bor der, allerede kender hinanden.

Skolen er stor og helt ny, åbnet i september sidste år. Der kan være op til 1000 studerende af gangen og jeg bor på 10.etage. Der er rent og pænt og der er styr på tingene. Området ude foran skolen er hyggeligt med bænke, borde, pool, træer, volleybaner og skolen ligger tæt på supermarkeder og stranden.

Det var svært at falde i søvn den første nat, dels fordi jeg var alene på mit værelse, men også fordi jeg pludselig befandt mig på den anden side af jorden, alene. Jeg faldt hurtigt i søvn og blev vækket af min ene roommate som tog dynen af mig og skreg. Jeg ligger i den øverste køje og hun kunne ikke finde ud af, om der lå nogen. Jeg fik noget af et chok og fremstammede noget a la: “what is going on here?” (rigtig dansk-engelsk, selvfølgelig) mens jeg lå med bar røv. Hun blev vældig genert og vi grinede af det efterfølgende. Jeg faldt i søvn igen og sov 2-3 timer af gangen. Jeg stod op ved 10 tiden og gik i et tiltrængt bad og fik traditionel amerikansk morgenmad: blueberry pancakes, eggs and no bacon. Fik til gengæld havregrød. Der mødte jeg en sød fyr fra Holland, som også var ankommet aftenene før og som også følte sig lidt alene. Vi sludrede lidt og det var faktisk meget rart. Så gik jeg på eventyr og undersøgte området omkring skolen. Der ligger villaer og andre campus rundt om skolen og det virker som et trygt område.

Jeg er ikke ramt af jetlag (endnu, muligvis), men er noget forvirret oven i hovedet. Fik blandt andet bildt en japansk kvinde ind, at jeg var 39 og ikke 29 år. Ret akavet, men hun syntes vist at jeg holdt mig godt. Hun var 19 år, så er alt over 25 år jo gammelt. Jeg skal til LA i weekenden og se en Lakers kamp og så skal jeg på hvalsafari. Jeg kan ikke vente! Californien er ret fed, jeg glæder mig til at udforske den noget mere!

God dag <3

1 kommentar

  • Marie

    Hej. Har du fået et indtryk af hvor gamle de andre elever på skolen er? Overvejer selv at rykke engelsk-kursus derned, men jeg er 38 og synes måske det er lige i overkanten. Men så kan man jo bo på anden vis – så vidt jeg kan læse mig til. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#svedemusik