15 dage uden træning. WTF?!

Jeg rejser over Atlanterhavet, helt alene

Sponsoreret

img_3377

Jeg skal nemlig til San Diego, hvor jeg skal tilbringe to uger på EF campus. Jeg skal gå i skole og lære engelsk og jeg glæder mig enormt meget. EF har skoler over hele kloden, til hele 42 forskellige destinationer og jeg har været så heldig at blive sendt til San Diego. Helt alene. Hvilket jeg aldrig har prøvet før. Hverken at rejse alene eller at gå på sprogskole. Jeg var af den opfattelse, at jeg var alt for gammel til sådan noget. Jeg troede at sprogrejser var for 16-18 årige, og jeg tænkte derfor at min chance var forpasset. Men – du kan sagtens tage på sprogrejse, selvom du nærmer dig de 30 år, ligesom jeg. Du kan faktisk gøre det hele livet! Du får diplom ved endt ophold som du kan bruge på dit CV, hvilket jeg er rigtig glad for. Du kan også bruge kurset til at søge ind via kvote to!

Vi bruger engelsk mere og mere i vores sprog og det er ikke en dum ting, at få støvet af. For det er ærlig talt mange år siden, at jeg har talt engelsk, sådan rigtigt. Jeg taler faktisk sjældent engelsk og er på en eller anden måde altid bedst, når jeg har alkohol i blodet. Men jeg trænger til at få det pudset af og gjort bedre. Og jeg trænger ærligt talt til at komme væk fra alting, helt for mig selv.

Jeg forventer at blive meget bedre til engelsk og mere tryg ved at bruge sproget, ikke mindst. For jeg kan godt, jeg trænger bare til at få det frisket op. Jeg er lidt nervøs for at skulle rejse alene, men det skal nok gå. Jeg er også lidt spændt på at skulle lære så mange nye mennesker at kende, men jeg er som regel ret åben og imødekommende, så det kommer nok til at gå godt. Og mine medstuderende er jo i samme båd og har helt sikkert samme spænding og nervøsitet i maven. Jeg glæder mig til at opleve USA, bade i havet, nyde solen, se seværdigheder og jeg glæder mig faktisk til at gå i skole igen. Det er efterhånden mange år siden. Prøv lige at tjekke skolen ud, ser det ikke bare vildt ud?

Jeg har aldrig været i USA før og slet ikke på sprogskole. Derfor har jeg haft lidt problemer med, hvad jeg skulle pakke til turen. Det er alligevel 14 dage og jeg skal både have tøj med til skolen, til udflugterne, til at bade i og til at træne i (der er træningscenter!!) og alt det derudover. Jeg har lavet en liste med ting, som jeg i hvert fald skal have med mig (har du gode tips, så skriv dem endelig!):

 • adapter så jeg kan bruge min oplader, min hårtørrer og min oplader til min computer,
 • bikini(er),
 • solbriller,
 • notesbog til flyveturen, så jeg kan skrive eventuelle ideer til blogindlæg ned,
 • sommerkjoler,
 • sandaler,
 • viskelæder, blyanter, mappe til mine papirer,
 • træningstøj! (et must, det er klart. Jeg håber at finde nogen, som vil træne sammen med mig!).

Hvad mangler jeg at pakke ned i min kuffert?

Du kan spare 15% af kursusprisen på alle destinationer, hvis du tilmelder dig senest d.10 april 2017 – kurset skal varer mindst 3 uger. Du skal bare bruge koden: HelseMatildeEF når du bestiller eller ringer til EF. Det er altså mange penge at spare. Du kan bestille en brochure lige her og bestille et uforpligtende tilbud lige her.

Jeg har talt med en del som har været afsted på sprogrejse og jeg har aldrig mødt én, som har fortrudt. Gør det for din egen skyld, rejs alene selvom det er skide grænseoverskridende. Du vil vokse af det! Jeg glæder mig til at vise jer, hvordan det går på min egen rejse! Rigtig god dag!

Sponsoreret

13 kommentarer

 • God tur! Jeg under dig det virkelig. Der finder du forhåbentlig dit smil og glæde igen.

  Min huskeliste til lange rejser indeholder desuden:

  I håndbagagen
  – pas, penge, håndsprit, kuglepen, tablet/kindle
  – udover adapter også en forlængerledning (man mangler ofte flere stik)
  – nødmedicin (plaster, hovedpinepiller, myggecreme, solcreme)
  – tyggegummi/mints

  Bagage:
  – skraber, tamponer, bind (bare lige lidt. Kan altid købe mere)
  – har du sollagen/tørklæde? Du ved, dem man bruger sydpå til både ligge på og vikle sig ind i.
  – shorts/kjole/nederdel
  – løse bukser
  – hoodie eller træningsjakke
  – havaianas

  Husk plads til at købe ting med hjem 😜😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Matilde, jeg ønsker dig den bedste tur! Jeg ser frem til at læse mere om dine oplevelser i USA. For mange, mange år siden rejste jeg helt alene til Florida for at gå på sprogskole. Aldrig, som i ALDRIG, har jeg fortrudt det, da det på så mange planer var den største og bedste oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Du har lige inspireret mig.
  Ligesom du er jeg også 30, men jeg har før været af sted på sprogskole (Spanien og London) og rejst selv også. Har ikke tænkt, at sprogskole skulle være noget jeg ville gøre igen, men det er jo en fantastisk måde at rejse til et nyt sted på, i sær hvis man ikke lige kan få nogen med. Jeg er hooked på Honolulu – har en nærmest livslang drøm om at komme til Hawai’i, så af sted med mig! … på et tidspunkt i hvert fald 🙂
  Rigtig god tur. Jeg glæder mig til at følge din tur til San Diego! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sil

  hvis du aldrig har været i Usa, så skal du rejse ned med tom kuffert….for du kommer til, at shoppe amok (det skal man;)de har ALT! og hvis ikke det findes der, så findes det ingensteder;)og er billigere end billigt;) find nogle outlets i nærheden (Premium outlets) …og prøv endelig at spise på Cheesecake factory (dianna steak mmm)…..de ligger over alt. Nyd turen til fulde…glæder mig til at følge dig der:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Husk at have kuglepen, et papir med adressen på dit hotel, pas nummer og fly nummer klar, når du skal udfylde Customs sedlen inden landning. Så skal du ikke bakse med det og kan skynde dig hen til border control. Nogle gange kan det gøre en forskel på adskillige timer om man lige kommer foran eller bagved et kæmpede med udlændinge. Specielt da du skal tjekkes for ESTA ved personlig betjening, da du aldrig har været i USA. Btw husk ESTA! Husk tæppe til flyveren, de er ofte pisse kolde over Atlanten. Og mange fly har ikke længere med og drikke over atlanten, så pak snacks og madpakke til turen, der er lang vej til San Diego. God tur !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du kan godt lade din hårtørrer.blive hjemme. Den virker ikke her med adapter. Men en ny kan du købe i en CVS eller Rite aid i san diego. Bor selv i californien gift med en amerikaner. Håber du får den fedeste oplevelse!! San diego er så hip og så nede på jorden! Pas på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Det lyder bare lækkert, du må have en rigtig god tur! Overvejer selv at springe ud i at rejse alene. Må man spørge hvad 2 uger i San Diego koster? 😉
  Mvh. Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Felici Larsen

  Husk kopi af pas, visum. En stor kuffert, da der er meget billigt træningstøj/ sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du skal glæde dig SÅ meget! Jeg er netop kommet hjem fra mit udvekslingsophold i San Diego, og det er uden tvivl en af de bedste oplevelser i mit liv. Byen, menneskerne, kulturen osv. er helt fantastisk, og jeg er sikker på, at du får en super tur! Du skal huske:
  – At have styr på visum!!
  – Internationalt kørekort, hvis du skal leje bil
  – Tandbørste
  – Klipklappere
  – Gode sko til at gå lange ture langs stranden i
  – Ekstra penge til is, kaffe, acaibowls, Taco Tuesdays og alt andet lækkert
  – En varm trøje, da det godt kan blive lidt køligt om aftenen
  – At nyde det!!!!

  Jeg glæder mig til at følge med på diverse medier, omend det nok også bliver en smule svært – savner det forfærdeligt meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ssbrina

  Jeg håber du får en fantastisk tur. Jeg var selv afsted med EF til Cambridge i sommerferien 2007, her boede jeg sammen med en sød pige fra Taiwan. Vi holdt kontakten og i 2012 var jeg i Taiwan i 3 uger, blandt andet for at besøge hende! Det var så fedt! Så jeg ved ikke hvad du skal pakke, men jeg håber du tager et lige så godt bekendtskab som jeg med hjem. ☺ God tur! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det mega sejt – god tur 😀

  Jeg havde ikke haft modet.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Nu er der andre der kommer med en masse fornuftige bud – jeg ved ikke om du skal mellemlande eller flyver direkte men jeg ville anbefale en bog (måske en engelsk hvis du har lyst til at kaste dig ud i det) , samt sudoku/rubiks cube/kortspil til din håndbagage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lyngholm

  Hvor er du bare sej! Hvor er I alle bare seje! Jeg er selv taget 3 uger til Kreta helt alene for at arbejde frivilligt med gadehunde hernede og jeg troede, at jeg var ret alene om at gøre sådan noget, men det er dejligt at hører, at andre også tør kaste sig ud i sådan noget sindssygt 😊 Og få en oplevelse for livet! Jeg har været afsted en uge og jeg har allerede lært mere om mig selv og mine prioriteter end jeg ville gøre på et helt år! Du får en fantastisk tur – det bliver også hårdt, men en fantastisk tur! Godt for dig 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 dage uden træning. WTF?!