Vin, vin, vin, jeg elsker vin i alle farver!

Okay..NU gør jeg det altså.

img_3413

Lige nu står jeg i lufthavnen. Alene. Altså der er mennesker omkring, nuvel. Men ikke nogen jeg kender. Og der vil ikke være nogen jeg kender omkring mig de næste 14 dage. Shit. Hvad fanden har jeg rodet mig ud i?!

Jeg skal boarde om lidt. Rejse om på den anden side af kloden. San Diego. Hvor jeg skal på sprogskole i 14 dage. Med omkring 700 andre – som jeg ikke kender. Endnu. Jeg er på dybt vand. Jeg hader det og jeg elsker det. Jeg er nervøs og jeg er spændt. Jeg ved at jeg vil vokse af det her, jeg ved hvor meget denne oplevelse vil give mig – både sproglige men bestemt også personligt. Jeg vil vokse. Udvikle mig. Stå på egne ben, sådan rigtigt. Og det trænger jeg til at prøve. Og det kan jeg godt. Det bliver godt for mig. Jeg skal se havet, muligvis hilse på et par hvaler, jeg skal lære at surfe (eller forsøge og blive grint af og slå mig, garanteret), jeg skal danse, jeg skal shoppe, jeg skal sole mig, jeg skal tale engelsk uafbrudt i to uger, jeg skal lære – på så mange niveuaer. Jeg bliver ekspert!

Men lige nu, hvor jeg har krammet mine forældre og vinket på-gensyn til dem, så føles verden meget stor og jeg føles virkelig lille. Men jeg ved at jeg kan. Nu vil jeg købe mig en stor kaffe, en bolle og nyde at jeg har de næste mange timer for mig selv, 10.000 kilometer over landjorden. Send mig gerne god energi og kryds fingre for, at jeg kan klare denne udfordring som føles gigantisk lige nu. Så sender jeg dig god energi, når du en dag trænger. Jeg trænger i dag! Følg med på snap og insta hvor du finder mig under helsematildedk (what else!) begge steder. God søndag, jeg håber at du får en dejlig en af slagsen.

Kys fra hende der ryster i bukserne, men aldrig lader sig slå ud.

7 kommentarer

 • Henriette

  Rigtig god tur 😊 jeg glæder mig til at læse om dine oplevelser! 😄 Du er et skønt forbillede 😄 Power woman!
  Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bendix

  Du er så sej og du vil klare det til UG 😃😃 jeg ønsker dig en fantastisk tur og glæder mig til at se og høre om dine oplevelser 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Du er altså bare for sej Mathilde. Jeg har faktisk aldrig kommenteret på dine indlæg, men er lige nød til at smide en på vejen her. Jeg skal faktisk selv på helt samme tur, som dig til San Diego til september. Jeg skal så bare være afsted i 5 uger 😅. Det var dig, der gav mig det sidste spark i numsen.
  Så jeg kan ret godt sætte mig ind i hvilken følelse du står med, og er ret sikker på, jeg kommer til at have det på samme måde.
  Ønsker dig en fantastisk tur, og glæde mig til at følge din rejse 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du så sej! Sender masse god energi❤️Ønsker dig en helt fantastisk tur😘 Glæder mig til at følge med☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  God tuuur! Glæder mig til at følge dig!!!

  Men du skal dog kun 10.000 METER op over landjorden, andet kunne ellers være sejt – se der kunne vi virkelig snakke om en sindsyg rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det kommer til at blive virkeligt sjovt og spændende, er jeg sikker på! Og to uger er jo virkelig ingen tid – du var nærmest længere tid i Thailand. Så husk at nyde det, for lige om et knips med fingrene er du på vej hjem igen 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg sender dig SÅ meget god energi! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vin, vin, vin, jeg elsker vin i alle farver!