Kulturchok, jantelov og staying humble

Sprogrejse med EF – update so far (+ FED rabat!)

Sponsoreret

img_3745

 

Hvorfor fr der et billede af en pandabjørn, tænker du måske. Er du ivrig læser (hvis du er, så tak i øvrigt) så ved du nok at jeg elsker pandabjørne. Og jeg har aldrig set en med mine egne øjne. Eller – jeg havde ikke set en med mine egne øjne. Men det har jeg nu. For jeg var nemlig i én af verdens største zoologiske haver i weekenden: San Diego Zoo. Det var en kæmpe oplevelse! Jeg er som bekendt på sprogrejse lige nu og skolen tilbyder et hav af aktiviteter, som du kan melde dig til. Nogle af dem koster penge, andre er gratis og der foregår noget hver eneste dag. Det er en fantastisk mulighed for, at møde nye mennesker og finde venner. Jeg kom sidste søndag og havde nogle lidt svære dage. Eller ikke svære – men jeg var meget alene. Jeg blev lidt genert og jeg ville ikke invitere mig selv. Tirsdag aften inviterede min ene roommate mig ud på sushi og vi spiste sammen med 8 andre nationaliteter. Ingen af os talte det samme sprog og det var virkelig hyggeligt. Jeg talte blandt andet med en kvinde fra Kina og det var virkelig interessant at høre kulturforskellene. Hun er single og bor alene med et barn og det er umuligt at finde en mand, som vil date hende. Hun er “brugt” om man så må sige, fordi hun har et barn og har haft en mand. Og jeg som troede at singlemarkedet var hårdt i Danmark! Jeg lærte også at koreanerne knipser efter tjenerne og at det ikke anses som værende uhøfligt og så smasker de, hvis de godt kan lide maden. Det var jeg mindre fan af. Jeg har også lært at det er voldsomt svært at forstå de fleste franskmænd, når de taler engelsk fordi deres accent er så påfaldende. Men jeg prøver og det er blevet nemmere.

Jeg kom i hvert fald i gang med det sociale tirsdag aften og onsdag var det allerede meget nemmere. Jeg kendte flere ansigter i kantinen og hilste på flere og flere. Jeg startede i skole tirsdag og fik derfor også en masse klassekammerater, som jo var i nye og i samme båd som jeg. Men aktiviteterne som EF har arrangeret har klart været det, som har gjort det for mig. Så jeg tog i zoologisk have lørdag morgen og mødte straks to søde piger på min alder, som jeg gik rundt med. En fra Frankrig og en fra Schweiz. Det var enormt hyggeligt. Vi så koalabjørne, elefanter, næsehorn, flodheste, isbjørne, aber i alle former og størrelser (de har orangutanger!), alligatorer, løver, pandabjørne (som sov, men jeg så dem!!) og en masse andre dyr. Det er en gigantisk zoo, men vi nåede det meste, men vi gik også rundt i noget der ligner 5 timer.

img_3746 img_3753 img_3756

Jeg vil aldrig glemme den oplevelse, som jeg fik i lørdags. Det var helt ubeskriveligt. At se så mange dyr, som jeg ellers kun har set på film og på billeder. Det var 22 grader og jeg fik virkelig trænet mit engelsk. Pigerne var så søde og jeg spiste morgenmad med dem i morges.

Husk at du lige nu kan spare 15% af kursusprisen på alle destinationer med EF (hvis du melder dig til inden 10 april 2017 og booket min. 3 ugers ophold) ved at bruge koden HelseMatildeEF (kan både bruges online og hvis du ringer til EF). Tjek det ud her! Bestil brochure her og et uforpligtende pristilbud lige her.

Indtil videre kan jeg anbefale San Diego Zoo (indgangen koster 50$ og det er det værd! Der er en hel dags oplevelser og det er sådan et smukt sted!). Jeg kan også anbefale at tage på hvalsafari, men det vil jeg hellere skrive mere om i et andet indlæg. For det var en endnu vildere oplevelse!

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kulturchok, jantelov og staying humble