Thailand anbefalinger part 2 (huskelisten)

Status pt. Jeg skylder vist.

16195284_10210240185253552_1114929137429395514_n

Hej bloggen. Jeg har været fraværende det seneste stykke tid – i hvert fald herinde for hverken snap eller instagram står sjældent stille (helsematildedk begge steder, hvis du er nysgerrig). Jeg har lige været i Thailand og har kun lavet få indlæg dernede, da jeg virkelig havde brug for at komme ned i gear og bare være sammen med min veninde. Det var skønt og tiltrængt! Læs første anbefaling lige her og en god huskeliste lige her – hvis du nu selv er så heldig at skulle afsted imod varmere himmelstrøg anytime soon. Det håber jeg for dig, for hold nu kæft Danmark er både kold, mørk og trist. Men jeg skal ikke brokke mig, for om to uger smutter jeg igen ned i varmen, nemlig San Diego (læs eventuelt hvad jeg skal helt alene dér, lige hér!).

Men. Der er sket ting og sager i starten af 2017. Jeg har sagt mit job op. Som jeg har haft i 5,5 år. Og som jeg elskede meget, meget højt. Men det seneste år har jeg arbejdet omkring 50-60 timer om ugen og dét er for meget. Jeg elsker at arbejde med børn og er uddannet pædagog, men det kunne ikke længere gå op i en højere enhed. Efter skolereformen og alt for travle ledere, blev det ikke sjovt længere – men mere om det senere. For har du en eller flere på din arbejdsplads, som giver dig ondt i maven eller gør dig ked af det, så skal du væk. Men dét indlæg skal jeg lige tænke lidt mere over, inden jeg skriver det.

Så. Jeg havde sidste dag med tårer og kram og gaver fra verdens sødeste børn og forældre og tog dagen efter til Thailand med verdens bedste veninde. Det var så dejligt. Nu er jeg hjemme igen, sover mere end jeg er vågen og det er okay lige nu. Jeg har en masse spændende projekter i ærmet og ideer og jeg glæder mig meget til at se, hvad det skal blive til. Jeg skal ikke være fuldtidsblogger – intet ondt om de, som vælger at være dét. Men jeg vil og skal arbejde med mennesker. På den ene eller den anden måde. Gerne noget fysisk aktivitet med børn, unge eller udviklingshæmmede. Og så 15-20 timer om ugen, dét ville være perfekt! Så kan jeg nå det hele. Men det må jeg se på, når jeg er hjemme fra San Diego. Hvis du kender til noget, så skriv endelig til mig! Det kunne også være indenfor kommunikation – jeg vil gerne udfordres og jeg vil gerne prøve at lave noget, som giver mig energi og hvor jeg gør en forskel for andre mennesker.

Og tak for støtten, i øvrigt. Jeg har fået en del hates på det seneste og blevet kaldt for luder og jeg ved snart ikke hvad. Det er ubehageligt hver gang, men jeg bliver ikke som sådan ked af det længere. MEN det er rart at i støtter op og giver god energi. Så tak for det!

Nu vil jeg gå i seng igen, jeg er simpelthen så træt. Og jeg skal øve mig på, at lytte til min egen krop. Kys og sov dejligt!

 

 

1 kommentar

  • Louise F

    Stærkt at gøre noget ved det, man går og tumler med! Du er sej og bliver så glad af at følge dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand anbefalinger part 2 (huskelisten)