Jeg har råd til at få lavet silikonebryster

Thailand anbefalinger part 1 (de to første hoteller)

16387367_10210240186373580_4817202656063289916_n

Thailand. Nu er jeg her endelig. Sammen med min bedste veninde Maja. Vi har glædet os i så lang tid, sparet op og planlagt. Vi startede med at på en times tids kørsel fra Phuket, nemlig Karon beach, hvor vi boede på Best Western. Se her. Et virkelig dejligt sted, tre minutter til stranden (som hverken var overfyldt eller fuld af irriterende sælgere!), made var lækker og folk var så søde og rare. Jeg vil virkelig anbefale Best Western. Vi havde pool view, og lur lidt af billederne her. Det er til at betale, jeg tror at Maja og jeg gav knap 6000 DKK for 7 nætter med morgenmad og rengøring hver eneste dag.

I skrivende stund sidder jeg ved en pool på Kho Lanta. Maja og jeg har spendereret en smule mere på netop dette hotel, fordi det virkelig er lækkert. Jeg tror at vi slap omkring 5500 DKK for 5 nætter. Det er et stort, men ikke for stort hotel og der er adgang til privat pool fra vores værelse, hvilket vi er ret så begejstrede for. Særligt efter nogle kolde øl om aftenene hvor nøgenbadning virker til at være verdens bedste idé.. Hotellet kan du finde lige her!

img_3291 img_3290

Der var lige lidt for mange børn efter vores smag, vi gider bare ikke skrigende unger der plasker med vand (kald os kyniske, men det hænger jo nok sammen med, at vi ikke selv har børn!). Poolen er ekstrem lækker, stranden ligger nogle minutters gang fra hotellet og byen er fuld af liv og en masse butikker du kan ose i. Vores hotel lå lidt fra byen, cirka 10-12 minutter i Tuk Tuk og det gav vi typisk 100 bath for (hvilket svarer til 20 DKK). Der er mere fredeligt på Kho Lanta og det trængte jeg til, efter nogle hæsblæsende dage i Karon. Jeg kan virkelig anbefale at besøge Koh Lanta. Du skal med båd fra Phuket og det tager fire timer. Det koster 1000 bath pr. næse. Der var ingen skygge på båden, så vi fik os noget af en tan (og der er iskold, gratis vand og øl!) – men det var turen værd! Men husk lidt proviant, særligt hvis du har børn med. Og en solhat. Og solcreme. Og tålmodighed.

img_3289img_3294

Nu skal vi være her nogle dage inden vi igen drager imod Phuket, hvor vi skal bo på et episk hotel. Mere om dét senere. Nu vil jeg smører min krop ind i solcreme, spise morgenmad, bade, sove, spise mere mad, drikke kolde øl og slappe af. Dét trængte jeg til. Læs i grunden det her indlæg, så ved du hvad jeg mener. KYS og rigtig god dag!

 

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej Mathilde, vil du fortælle hvilket flyselskab I fløj til Thailand med, og om du kan anbefale det? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Vi fløj med Aeroflot – hvilket er billigt, men servicen er også derefter. Maden er elendig og du får ikke særlig meget væske at drikke undervejs – men vi havde heldigvis selv med i håndbagagen og ingen problemer med bagagen eller sådan. Så jeg kan godt anbefale det, da det er halv pris af Thai Airways f.eks. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har råd til at få lavet silikonebryster