Thailand anbefalinger part 1 (de to første hoteller)

Thailand anbefalinger part 2 (huskelisten)

img_3288

Huskeliste hvis du skal til Thailand, eller bare rejse. Det håber jeg for dig, for hold kæft hvor giver det meget energi!

  1. Mælkesyrebaktier. Du ved det. Jeg bruger dem her og jeg elsker dem! Og så smager de tilmed rigtig godt. No shit (forkert ordvalg i denne sammenhæng….).
  2. Solcreme. Du ved det. Jeg havde med hjemmefra, fordi jeg ikke gider syntetisk duft, parfume og hvad ved jeg. Faktor 50 de første par dage, derefter 30 og til sidst 20. Men jeg får også nemt farve. Jeg er mest glad for cremen, da jeg synes at olien fedter. Jeg smurte mit ansigt i faktor 50 hele ferien, jeg skal ikke nyde noget af at få rynker tidligere end højst nødvendigt.
  3. Adapter (så du kan lade diverse remedier op). De kan købes billigt i lufthavnen og på feriedestinationen, men vær forberedt hjemmefra – der er intet mere nederen end ikke at kunne lade sin telefon op! Eller krøllejern!
  4. Bikini – og mange. Det er rart at skifte ud OG det tager sig godt ud på billeder, at du har forskelligt på. #manervelblogger.
  5. Strandtaske (til håndklæder, solcreme, blade, solhat etc.).
  6. Vandfast mascara! Jeg fløj i over 20 timer, sov, græd (ja man er vel følsom anlagt) og kyssede vist også på en fyr med den på – uden det kunne ses! Den er billig og nem og fjerne. Find den her! (ingen affiliate!). Den koster i øvrigt under 80 kroner OG holder til crossfit!
  7. Sarong – rart at binde om sig, når du bare skal op og have en is, på toilettet eller ikke vil flashe at du ikke lige fik studset bikinilinjen.
  8. Panodiler, pamol, muskelcreme – jeg har i hvert fald været glad for det. Selvom du kan købe det, de fleste steder hernede. Det er bare rart at have sit eget med, som man ved virker.
  9. Solkjoler, gerne løse og ikke tætsiddende og gerne hurtig tørrende, så du kan vride dem om og have dem på igen næste dag.
  10. Prævention. Og dén uddyber jeg ikke. Min far læser med, for filan. Men du ved det. Pas nu godt på dig selv, også selvom du er liderlig som en 14 årig knægt.

Har du flere gode råd?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand anbefalinger part 1 (de to første hoteller)