Taget i røven! Det er en fælde!

Vin, vin, vin, jeg elsker vin i alle farver!

Sponsoreret

13906968_10208675275851795_7725940657215178781_n

Årh jeg er et vin-svin. Jeg lærte at drikke rødvin i starten af tyverne og kan nu drikke hvid-, rosé-, rød- og portvin. #stolt #endelbranderter

Efter jeg er blevet single har jeg været meget mere i byen og jeg kan bedst lide at drikke rødvin, når jeg skal ud. Det smager godt, er godt til meget mad og så skal man ikke tisse nær så meget af rødvin, som man skal af øl. Ja muligvis en skæg grund, men det er altså én af grundene til, at jeg elsker rødvin. Jeg elsker at drikke god rødvin med mine veninder, tale om livet og hygge. Og jeg elsker at drikke rødvin inden jeg skal ud og danse. Rødvin har jeg altid i huset – som min veninde siger: “du ved aldrig hvornår du får brug for en flaske rødvin!“.

Theis Vine leverer alverdens former for vin, i allerhøjeste kvalitet. Deres vine kan både købes i butikker og online. Hver måned udsender de et nyhedsbrev hvor de informerer om nyheder i sortimentet og særlige tilbud – nu er jeg ikke en vinnørd, men jeg kan nu alligevel godt lide at læse lidt om vinene og bestille hjem. Hvis jeg får nogle gode veninder på besøg, så er der gået lidt sport i, at finde gode vine. Og derfor er jeg glad for at få et nyhedsbrev, så jeg kan spille lidt smart og vin-kyper agtig. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du 150 bonuspoint, som tæller for 150 kroner! Så kan du shoppe rosé til foråret, som de kloge siger kommer tidligt i år!

Nu vil jeg drikke et glas rødvin og pakke det sidste ned i min kuffert, jeg rejser fra Danmark søndag morgen. Følg med på instagram og snapchat (helsematildedk begge steder). GOD AFTEN!

 

Sponsoreret

3 kommentarer

 • Mie

  Skøøøønt billede! Du er en smuk kvinde! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Hvad sker der lige for at alle bloggere er blevet sponsoreret af det samme, haha? 😀 Men i det mindste påstår du ikke at man kan få gratis vin, så det er da altid noget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Woah en flot kjole! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taget i røven! Det er en fælde!