Bums! Det her virker hver gang! #beautyblogger..

10 ting jeg skal nå, inden jeg fylder 30 år

lb1

Jeg fylder edderbrodermig 30 år til november. Jeg fatter det ikke.. Hvordan blev jeg lige dét? Jeg synes lige at jeg flyttede hjemmefra og brugte alle mine penge på lunkne øl til gym festerne. Nu er jeg næsten 30 år og jeg bruger stadig en del penge på øl. Kolde øl, man er vel en dame. Jeg har gjort lidt status over mit liv og udover en helvedes masse nedtur, så har jeg egentlig haft en godt liv, so far. Men jeg mangler at prøve nogle ting, inden jeg puster lysene ud på kagen:

 • Jeg har altid drømt om at flyve i luftballon. Jeg elsker luftballoner og det er vist det eneste, jeg rigtig kan tegne. Jeg overvejer at få en luftballon tegnet i huden (nej nej mor), og jeg har flere luftballoner i mit hjem. Og faktisk også et smykke med en af slagsen. Jeg kunne så godt tænke mig, at se jorden oppe fra. Se huse, bygninger, søer, natur og mennesker – ovenfra. I fri luft. Det har altid fascineret mig. Det skal jeg altså prøve, inden jeg fylder 30 år!
 • Besøge Aalborg, hvor min kære veninde er flyttet til. Hun læser til jordemoder og går fuldstændig efter sin drøm. Jeg beundrer hende helt vildt og jeg ville elske at besøge hende, lade hende vise mig sin nye by og møde hendes nye veninder og venner. Og besøge Jomfru Ane Gade, nuvel.
 • Gå på en rigtig date. Sådan en med noget middag og kigge hinanden i øjnene, selvom jeg bliver nervøs bare ved tanken. Men jeg har aldrig prøvet det og det må og skal prøves!
 • Rejse alene, igen. Jeg har lige været i San Diego, helt alene. Og jeg kunne godt lide det. Så jeg vil gerne rejse alene igen. Til en storby i Europa. Jeg mangler at besøge Barcelona og Rom og jeg vil så gerne se begge!
 • Anskaffe mig en sofa. Jeg har levet uden sofa i over 2 år nu. Jeg har indrettet min stue udfra det faktum, at jeg ikke ejer en sofa. Men jeg mangler en sofa. Det er hyggeligt og jeg skal øve mig på at slappe af og ikke arbejde, mere eller mindre hele dagen. En sofa, netflix og et tæppe. Going 30!
 • Blive forelsket. Fordi det er den dejligste følelse i hele verden. Hvis ikke jeg bliver det, inden jeg fylder 30 år, så kræver jeg altså at det bliver i tiden lige efter. Jeg kan slet ikke huske, hvordan man gør og hvordan det er!
 • Dødløfte 100 kilo. Det har jeg kunne, sidste gang jeg forsøgte failede jeg for vildt. Jeg vil så gerne kunne igen for det er den fedeste følelse, når det lykkes. Og badass. Særligt af en som snart fylder 30 år.
 • Holde et foredrag. Gerne flere. Jeg brænder for at holde foredrag for piger og kvinder og fortælle om, hvordan jeg gør i forhold til at holde af min krop som den er, om sorg, om kærestesorg, om ensomhed. Det er min største drøm, på trods af at den samtidig er ret så angstprovokerende.
 • Løbe mere en 10 kilometer, på én gang. Fordi jeg engang kunne og fordi jeg trænger til nye udfordringer. Og fordi løb er mere frit og jeg kan gøre det lige når det passer mig. Og fordi jeg trænger til at være mere ude i naturen, alene. Mindfulness, agtigt.
 • Investere i flere ansigtsbehandlinger. Kedeligt måske. Men jeg kan virkelig se en forskel, når jeg tager mig sammen og får det gjort. Og jeg bliver jo ikke yngre!

Hvad vil du gerne nå, inden du fylder år?

3 kommentarer

 • Anonym

  Jeg har vidt aldrig haft “livsmål” som sådan. Eller jo, måske. Tingene sker, når de sker 🙂 Jeg bliver også 30 til november, og nu når jeg tænker over det, så er mine store “livsmål” næsten opfyldt. Jeg har en lang og spændende uddannelse, jeg er blevet mor, jeg er gift med mit livs kærlighed og jeg er blevet husejer. Dét er altså vildt at tænke på. Forstår det ikke altid. Livet er crazy. For 10 år siden var jeg et helt andet sted. Mit eneste ønske er, at mand og søn er sunde, raske og lykkelige. Det er egentlig alt der betyder noget her i livet. Men når alt kommer til alt, så gad jeg sgu godt at fejre min 30 års i en fantastisk storby. Jeg er sikker på, at dine mål og ønsker nok skal få i opfyldelse en dag. :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det er nogle gode realistiske mål mange af dem! Jeg læber gerne en tur eller to med dig og rejser til Barcelona eller ROM!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det erkeg havde selv mange mål for hvad jeg skulle inden jeg fyldte tredive. En af dem var bla kærlighed. 6 måneder før gik mit liv i stykker, depression, blev sygemeldt, kæreste blev til eks-kæreste og jeg blev fyret. Man kan ikke vide hvad der sker og derfor er der nogle ting man ikke kan sige man SKAL nå, som feks at bliver forelsket. Jeg tudede på min 30års netop fordi jeg SLET ikke havde nået de ting jeg synes jeg skulle have nået. Jeg kæmper stadig og som den sidste i venindeflokken uden enten børn eller kæreste så er det hårdt at vide at det kommer når det kommer, men det er nuvel sandheden og hver dag bliver det lidt nemmere at leve med. Fokuser hellere på turen med luftballon (som forresten og er på min liste over ting jeg skal nå i livet) og rejser og ansigtbehandlinger, de ting som man KAN “tvinge” frem, så kommer de andre ting undervejs! Og helt ærligt af erfaring fra ALLE mine veninder, så er det der med “når mn mindst venter det” helt korrekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bums! Det her virker hver gang! #beautyblogger..