Højtaljede tights

Ananas i egen juice

ananasiegenjuice

Plakat 29 kroner // Plakat (den jeg selv har) 179 kroner // Køkkenrulle holder 299 kroner //

Lysestage 339 kroner // Ananasplante (kan købes i Plantorama)

Jeg elsker ananas – i egen juice, at spise, på mine vægge, som smykker, på tøjet. Jeg er fan af ananas (i egen juice) og det næste jeg skal have erhvervet mig er en ananasplante! Den skulle efter sigende også hjælpe på snorken og dét er der hårdt brug for herhjemme, hvor jeg ofte vækker mig selv med et højt snork!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højtaljede tights