De der øreringe alle går med

Bagsværd Sø – endnu en udfordring til Helse

407458_2657758035683_585347865_n

Triathlon, 2011 med min seje far! Tjek lige mine små overarme!

Jeg ved ikke hvad jeg får rodet mig ud i. Jeg har åbenbart en tendens til at sige ja tak til alt muligt, uden egentlig lige at sætte mig ind i det først. Det er sket før med Tough Viking, diverse løb (ikke den fødte løber, lad os være ærlige) og sågar en triathlon. Nuvel, jeg elsker det når jeg er i gang. Og færdig, ikke mindst. Men altså. Nu har jeg gjort det igen. Meldt mig til et eller andet vanvittigt crossfit løb, som foregår rundt om Bagsværd sø. Godt nok “kun” 7 kilometer, hvilket er en walk in the park sammenlignet med både triathlon og Viking, men jeg gruer for udfordringerne undervejs. Jeg har hivet min veninde Josefine med, og dét er jeg glad for. Så kan vi skiftes til at græde. I mudder. Og det kommer garanteret til at regne den dag, så det bliver ekstra hårdt. Jeg glæder mig. Ish.

Hvis du mangler angst og frygt i dit liv, så kan du melde dig til her. Vi kan vel prøve at overleve sammen.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De der øreringe alle går med