Ananas i egen juice

Bumsen der skulle skride

img_3937

Forleden skrev jeg om det mirakelmiddel som jeg bruger, når der dukker en ond bums op. Eller bare en semi-ond bums. Alt dør med dette middel – virkelig. Jeg har brugt tippet i et års tid og jeg ville ønske at jeg havde hørt om det, da jeg var teenager hvor min hud tit opførte sig som et svin overfor mig. Men nu blev jeg lige tippet om noget endnu smartere! Nemlig en spot stick, så du ikke skal have fingrene på huden og den er også nem at have med på farten. Jeg har lige klikket et par stykker hjem, for de skal da deles ud til mine veninder. Den koster 59 kroner og det er ikke mange penge i min verden, for jeg hader, hader, hader at have en bums. Det er træls og ødelægger lidt mit humør – så overfladisk er jeg nemlig. Jeg prøver det så meget som muligt, når jeg kan mærke en bums under huden. Hvis jeg er hjemme smører jeg et par gange i timen og hvis jeg er på farten bliver det mindre, da huden kommer til at skinne lidt. De dage sørger jeg for at smøre området godt ind, inden jeg falder i søvn. Så har det hele natten at arbejde i. Og det virker. Det er ikke bare noget jeg skriver!

Affiliate.

10 kommentarer

 • Charlotte

  Det lyder næsten for godt til at være sandt, det må prøves 🙂 Affarver det sengetøjet – ligesom Basiron f.eks. kan gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Uh, sådan nogen Roll-on sticks bryder jeg mig ikke om når det kommer til huden. Bare tanken om at en kugle ruller hen over det urene og tager snavs og bakterier med tilbage i resten af produktet. Adr. Så foretrækker jeg at bruge fingrene 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Virker den tea tree oil du anbefalede på hudorme? Mhv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Vichi har den bedste spot stick. Bums forsvinder inden den bryder ud. Fås på apotek

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi bruger også tea tree oil i håret, det holder lus væk, et par dråber i shampooen også er det løst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej Mathilde
  Vi har købt den anden olie du skrev om – og jeg kan se der er andre der har spurgt om dette…men blander du det op med en anden olie?? – det står der nemlig at man skal!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ananas i egen juice