Forelsket i Morten

De der øreringe alle går med

oereringdone

Røde 149 kroner // Grå 149 kroner // Multicolor 199 kroner //

Gule 249 kroner // Sorte 199 kroner // Gunmetal 149 kroner //

Nu er det ikke fordi at jeg er en modeslave – for jeg gider satme ikke at have noget på, som jeg ikke finder pænt bare fordi det er moderne. Men jeg elsker pynt og jeg er blevet langt mere pyntesyg (fedt ord!) med årene. Og jeg har altid haft en forkærlighed for store øreringe, halskæder og ringe. Og så er det jo heldigt at det også er moderne lige nu. Jeg elsker alle 6 par og overvejer at flænse det sidste af månedens madbudget for at klikke alle hjem. Favoritten er de gule som ville passe godt til min gule kimono, som du måske har set på min instagram. Hvilke er dine favoritter?

Affiliate.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelsket i Morten