Nemme vitaminer, nemt at være lidt bedre ved sig selv

Et dyr på 90 tons og ét af mit livs oplevelser

Sponsoreret

img_3793

delfin2

Jeg befinder mig stadigvæk i USA. Og jeg bliver mere og mere glad for det. Jeg vil ikke hjem. Gid jeg kunne blive bare én uge mere. Nu er det først ved at blive rigtig sjovt – både fagligt bliver jeg udfordret og jeg har fået så mange søde, nye bekendtskaber. Men hjem skal jeg jo. Det siger min mor i hvert fald, hun savner mig. (og jeg savner bestemt også hende!).

I søndags kunne jeg krydse følgende af min liste over ting, som jeg gerne vil se og opleve, inden jeg takker af:

  • se hajer,
  • se delfiner,
  • se hvaler.

Rimelig fed dag, som jeg aldrig vil glemme. Vi tog afsted med en båd tidligt om morgenen og sejlede omkring ½ time ud, inden de første delfiner kom frem. Jeg har set delfiner engang da jeg var meget ung, men har næsten glemt det. Det her vil jeg aldrig glemme. For de var så tæt på og vi så dem mange gange. Kort tid efter så jeg en hajfinne, hvilket nærmest fik mig til at græde. Af angst. Jeg er alvorligt bange for hajer, så bange at jeg er bange for at gå i svømmehallen. Ja – dybt tåbeligt, I know. Men sådan er det altså. Så da jeg så den finne, som jeg husker som værende mindst 3 meter bred, men som garanteret var 5o centimeter bred, så blev jeg glad. For det var også lidt vildt at opleve. Det havde jeg aldrig troet at jeg skulle opleve. Det bedste var, at det var på dyrenes vilkår – og ikke i f.eks. Sea World eller andet forvokset akvarium.

delfin2 hval1

Vi sejlede længere ud (og jeg kæmpede en smule med søsyge, det må jeg erkende, men det gik hurtigt over), og så var de der. Hvalerne. Verdens 2.største hval. 10 meter fra båden. Og helt usædvanligt var der hele to af slagsen. Det var så vildt at opleve. De var nedeunder vand i 10-15 minutter og kom så op for at ånde. Det så simpelthen så vildt ud, når de åbnede åndehullet, det var på størrelse med en basketbold! Og vandet stod op flere meter i luften.

Jeg var dybt betaget. Tænk at få lov til at se hvaler, midt ude på havet. Jeg er stadigvæk høj over den oplevelse, for det var så vildt og så smukt og på alle måder en helt fantastisk dag. Billederne er fra vores tur, jeg har lånt dem fra San Diego Whale Watch. Jeg fik taget nogle videoer til snapchat og instagram, men billeder af dyrene mens de var oven vande, dem fik jeg ikke så mange af. Og dem jeg fik er virkelig rystede fordi jeg skreg af glæde hver gang jeg så et dyr. That’s me. Animal lover!

FED RABAT hvis du gerne selv vil afsted på sprogskole!

(du kan i øvrigt ikke blive for gammel til at tage på sprogrejse! Jeg går i klasse med 19 årige og 50 årige og alt der imellem)

Du kan spare 15% af kursusprisen på alle destinationer (hvis du tilmelder dig inden 10 april i år og tilmelder dig mindst 3 uger) ved at bruge koden HelseMatildeEF – du kan bruge koden online og hvis du ringer til de søde folk hos EF. Læs mere om EF lige her, bestil en brochure her og få et uforpligtende pristilbud lige her.

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme vitaminer, nemt at være lidt bedre ved sig selv