En helt almindelig skoledag i Californien

Forår = udendørs træning (endelig!)

sportmaster1

Ja muligvis lidt kækt, for jeg aner i virkeligheden ikke hvordan vejret er hjemme hos jer? Her i San Diego er det over 20 grader, i dag bliver det vist 23 grader. Så er det jo nemt for mig at sidde og forelske sig i forårstøj til træningen. Men altså – foråret kommer jo før eller siden, også i Danmark. Og lige nu kører Sportmaster vildt gode tilbud! Du kan f.eks. købe 3 par sko og kun betale for 2! Se hele udvalget her! Jeg synes at disse er virkelig fine og meget feminine! Du kan jo slå dig sammen med dine veninder eller din mor, søster eller nabo og få lidt billigere sko.

Så har du måske også råd til noget tøj. Jeg mangler lidt træningstøj med farve på. Jeg har alt for meget sort. Og det er jo fint nok om vinteren, men nu hvor solen forhåbentlig kommer mere frem, så vil jeg gerne have mere farve på tøjet. F.eks. knaldrøde Nike tights til 150 kroner, blå tights fra Nike til 400 kroner, tank top fra Nike til 245 kroner og så er jeg altså blevet forelsket i en regnfrakke fra Rains. Den er så fin! Tjek den ud! Og så koster den kun 525 kroner. For nok er det snart forår, meeeennn mon ikke der også kommer lidt regn hist og her. Det er jo Danmark!

Affiliate.

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt almindelig skoledag i Californien