Efter træning spiser jeg gerne..

Forelsket i Morten

morten-sofie-1

Ja det havde jeg ikke lige set komme. Er jeg så en.. groupie?

Jeg stenede rundt i nattøj og flitsutsko (sådan er det sidst i tyverne, glæd jer!) igår morges og lavede en masse mad (se lige lækre efter-trænings-retter her) og imens jeg gjorde det, så jeg X-factor. Jeg følger ikke rigtig med og kan ikke navnene på deltagerne, men jeg synes at det er meget hyggeligt, at have kørende i baggrunden. Særligt efter at min far har pillet ved min DAB-radio og jeg ikke længere kan finde hverken P3 eller P4, så Mads & Monopolet kunne det ikke lige blive til. Jeg ejer ikke et TV og jeg ønsker mig heller ikke et! Så det er på computeren at det foregår og det er jo praktisk, for så kan jeg slæbe den med ud i køkkenet.

Og så blev jeg forelsket, midt i min omelet. I Morten. Så I det i fredags? Ellers så se det lige! Du kan finde programmet her, Morten er vist den 2. der optræder. Spol lidt frem, hvis du ikke magter det. Hvis du nu ikke har set det, så se det lige og vent med at læse næste afsnit nedenfor!

Jeg blev simpelthen komplet forelsket i Morten da han stod på scenen. Ikke fordi jeg er tiltrukket af ham, fordi jeg ved hvem han er, jeg har jo som skrevet ikke fulgt med i årets sæson. Fordi han turde at være sårbar – for åben skærm og foran hele Danmark. Han skulle til at synge og kom da også semi igang, men stoppede så og gav op. Han sagde: “Jeg kan ikke” og hele salen holdt vejret, inklusiv undertegnede midt under omelet-bagningen. Dét var så sejt og det var så rørende og jeg stod og tudede og kunne slet ikke styre det. Det var så sejt, jeg beundrer ham så meget – selvom han garanteret ikke havde planlagt det. Jeg var løbet, hvis jeg var endt i samme situation, hvilket næppe sker da jeg synger som en syg høne. Han blev fandeme stående, mens tårerne pressede på (formoder jeg) og folk i salen klappede og søde Sofie Linde krammede og bakkede op. Jeg blev knald forelsket i Morten, fordi han var sårbar og fordi han ikke stak af og fordi at han turde at være i dét, at være sårbar.

Og da jeg havde hørt Morten synge færdig og samtidig blev ked af, at jeg ikke havde set det live og dermed kunne stemme på ham, tænkte jeg over hvorfor jeg var blevet så betaget af ham. Og det blev jeg fordi han ikke er perfekt. Fordi han fik røde kinder, var på dybt, dybt vand og turde at være i dét. Jeg synes det uperfekte er langt mere spændende og interessant, end når det hele kører, ser flot ud, virker perfekt og virker som en leg. For det er det sjældent – hverken at stå på en scene (igen, det er noget jeg formoder!) eller bare livet sådan generelt. Og jeg elsker at han fejlede for åben skærm for det var så vanvittigt inspirerende! Jeg ville ønske at der var flere som viste, når det hele brændte og livet var lort. Hvis kendte, danske sangerinder og skuespillerinder viste uperfekte sider af sig selv. Som de har ligeså mange af, som os andre. Alt fra birkes i tænderne til strækmærker og skæve tænder. GID der var mere uperfekt i tv, i magasinerne, i radioen, i medierne generelt, på de sociale medier.

Jeg fortsætter med at vise alt det uperfekte, for dét har jeg forelsket mig i. Og jeg vil kæmpe for at det uperfekte bliver mere synligt. Jeg er træt af tabuer, jeg er træt af, at flere og flere piger skriver til mig, at de er ulykkelig. I må altid skrive, dét bliver jeg ikke træt af, men jeg er ked af, at så mange af jer har det sådan. Jeg kæmper videre. Brug gerne #fuckidealet #jegerheltalmindelig #dueraldrigalene hvis du vil være med. Vi har et ansvar for alle de unge piger, dem som endnu ikke er født.

Jeg elsker at være uperfekt, dét er jeg nemlig allerede og dermed er det nemt at opnå. Og hvis jeg nogensinde er så heldig at møde Morten, min nye helt, så får han altså et kys. Han er dybt inspirerende for mig.

4 kommentarer

 • Julie

  Hvor er det bare godt, at du sætter ord på det her og simpelthen på den fineste måde. Jeg har lige set det lille klip og det var virkelig rørende. Skud ud til Sofie Linde som vært, der bakkede ham op. Sagde hun ikke “kom så min skat”?

  Hele dit indlæg siger bare så meget! Det er så rigtigt sagt, det med at være i sårbare situationer og ikke løbe væk. Det kræver sin mand/kvinde og det skal man også være stolt af – at man er i det.

  Meget meget fint og reflekteret indlæg. TAK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt godt skrevet! Jeg elsker det uperfekte! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  SUPERgodt skrevet – helt enig i din pointe – lad os få noget mere af det uperfekte og sårbare 🙂
  PS. Husk du kan stemme på Morten nu på fredag, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skildpadden

  Nu kan jeg ikke huske hvor du skriver det. Men har du set man kan bestille ballonflyvning på:

  https://duglemmerdetaldrig.dk/?gclid=CN_j7cnB7NICFVzGsgod98EA9g

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter træning spiser jeg gerne..