Forår = udendørs træning (endelig!)

Mens jeg flyver over Atlanterhavet

Sponsoreret

16864994_631800337011343_899624728789120308_n

Netop nu sidder jeg i en flyver og jeg befinder mig nok over Atlanterhavet et sted. Jeg lander i aften i Danmark og jeg glæder mig. Selvom det er svært at sige farvel. Jeg skrev dette indlæg, mens jeg stadig var på EF skolen, mens jeg kiggede udover de enorme højhuse, Mexico og et gigantisk amerikansk flag. Det har været nogle af de bedste uger i mit liv. Og jeg rejste helt alene om på den anden side af jorden og jeg klarede det. Og min rygsæk er fuld af gode oplevelser og jeg føler at jeg har lært utrolig meget. Og jeg har fået selvtillid. Og troen på, at jeg kan alt det jeg sætter mig for.

Fredag var jeg ude og surfe – hvilket er endnu en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Jeg har været i en af verdens største zoologiske haver, hvor jeg så mine elskede pandabjørne. Jeg har set hvaler og hajer, jeg har været i L.A. hvor jeg så Lakers spille og dét var en oplevelse. Hvis der var så meget underholdning under en sportskamp i Danmark, so der er her – så ville jeg se meget mere sport. Det var den fedeste aften!

Jeg er alvorligt bange for vand og særligt hajer, hvilket er både dumt og endnu dummere. Men det er jeg altså, og fobier er aldrig rationelle. Derfor var surfing en stor, stor udfordring for mig. Jeg var ikke just begejstret for at skulle i vandet, der var meget tang og bølgerne var voldsomme (måske ikke så voldsomme som jeg husker, men det var de altså mens jeg stod i det!). Instruktøren lurede hurtigt at jeg ikke var oppe og køre over situationen og tog sig godt af mig. Han pressede mig lige som jeg skal presses og efter en amerikansk peptalk a la “do you want to be a loser?” tog jeg mig sammen og tog udfordringen op. Og jeg stod på bølgerne hele 3 gange og jeg stod længe! Altså i hvert fald i 8-9 sekunder. Det var virkelig sjovt og jeg fik lidt mere blod på tanden og det endte med at være en fed oplevelse – særligt fordi jeg i den grad kom ud af min comfortzone og fik en succesoplevelse.

Men nu er jeg altså på vej hjem. Jeg ville ønske at jeg skulle være i San Diego lidt længere. Bare to uger. For nu har jeg lært folkene at kende, skolens rutiner at kende, jeg kender området omkring skolen og jeg er blevet rigtig glad for at dele værelse med andre piger. Det er så hyggeligt! Men jeg skal jo hjem og i gang med mit nye liv. Hvad det så end er. Jeg er sikker på at det nok skal gå, for jeg har denne oplevelse med mig. Og jeg er vokset og jeg har udviklet mig og nu ved jeg, at jeg kan alt hvad jeg sætter mig for.

Jeg vil anbefale sprogrejser til alle! Det er en ekstrem fed oplevelse og det er så fedt at gøre det helt alene. Det er ikke sidste gang at jeg skal rejse alene! Hvis du har fået lyst til at vide mere kan du:

Du kan i øvrigt spare 15% af dit ophold, hvis det er længere end 3 uger, ved at bruge koden HelseMatildeEF – koden virker både online og hvis du ringer til EF. Koden virker til 10.april, så ved du ikke hvad du skal lige nu, så synes jeg at du skal overveje en tur på sprogskole. Jeg er så glad for, at jeg har fået denne oplevelse med mig. Og du kan ikke blive for ung eller for gammel. Der er unge på 16 år og voksne på 50 år. Jeg kunne godt overveje en tur mere, måske til Hawaii? 😉 God søndag!

Sponsoreret

1 kommentar

  • Pernille

    Hej Matilde 🙂 jeg er nysgerrig efter at vide, om det var på grund af fremtidig arbejde, eller “bare” for at prøve det, at du valgte at tage på sprogskole i udlandet? 🙂 Jeg kunne faktisk godt tænke mig selv at gøre det

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår = udendørs træning (endelig!)