Campuslife og lidt om at være dansker blandt andre kulturer

Nemme vitaminer, nemt at være lidt bedre ved sig selv

Sponsoreret

takedaily1

Jeg er stadig i USA på sprogskole og jeg elsker det! Der er knald på – du kan altid følge med på min instagram og snapchat (helsematildedk begge steder). Jeg er vild med USA! Det er ikke sidste gang jeg besøger landet. Jeg er hjemme igen om nogle dage og dét glæder jeg mig også til. Jeg savner min lejlighed, mine rutiner, mine træningsmakkere og Danmark. Selvom vejret er federe hér end hos jer.

Jeg har ikke spist helt så sundt, mens jeg har været afsted. Det gør mig nu ikke så meget, for sådan er det at være afsted og det betyder ærlig talt ikke så meget for mig. Men jeg vil nu gerne blive lidt bedre til at være bedre ved mig selv, når jeg kommer hjem igen. For januar bød på 14 dage i Thailand, hvor jeg ærlig talt drak mere alkohol end jeg indtog fødevarer og USA har altså virkelig meget lækkert mad (og jeg vil satme prøvesmage!). Jeg har (7-9-13) ikke været forkølet denne vinter og det gider jeg heller ikke at blive, trods air condition og jetlag. Derfor glæder jeg mig til at komme i gang med mine skræddersyede vitaminer fra Take Daily. Smut ind her og svar på nogle spørgsmål om din kost, dit aktivitetesniveau, om du gerne vil være gravid i nærmeste fremtid og så videre – så skræddersyer Take Daily en måneds vitaminer til dig. I en smart æske, én til hver dag. Så smart, nemt at overskue og man skal da være doven for ikke at holde af det koncept. Du kan ydermere blive abonnement og få dine vitaminer ind af døren hver måned, så du slipper for at holde med, om du er ved at løbe tør. Dét er smart og dejligt for os, som har travlt (hvilket de fleste af os nok har!). Synes også at de fine små citater bagpå er ret fine! “Dare daily” er min favorit, men noget jeg desværre glemmer at gøre hver eneste dag. Lige nu er jeg dog i San Diego, helt alene, på sprogskole og dét er godt nok en udfordring!

Det betyder meget for mig at være sund, dog er det ikke altafgørende. Det betyder meget for mig, fordi jeg gerne vil have et godt helbred. Det er ikke så vigtigt for mig, hvad vægten siger. Det er vigtigt for mig at jeg har det godt, sjældent er syg, er fysisk stærk og kan klare at forsørge mig selv. Og har det godt, fysisk. Jeg er virkelig sjældent syg og det vil jeg gerne opretholde – og jeg har virkelig oplevet en positiv påvirkning af mit immunforsvar, siden jeg er begyndt på kosttilskud, som jeg efterhånden har taget fast siden jeg var 19 år. Sammen med fysisk aktivitet, selvfølgelig.

takedaily2

Jeg har ikke spist særlig mange grøntsager på det sidste (læs: fritter, burgere, tacos, milkshakes…), derfor er mine vitaminer skræddersyet efter dét. Jeg satser ikke på at blive gravid i nærmeste fremtid (!) og jeg træner meget og hårdt – mine vitaminer tager derfor hensyn til netop min livsstil. Det kan jeg godt lide. Du kan desuden få personlig og gratis rådgivning på siden.

Hvis du har lyst til at prøve kan du lige nu spare 50% på den første omgang vitaminer (de koster normalt 149 kroner for en måned). Du skal bare bruge koden HELSEMATILDE50 (koden virker i 3 dage fra NU!)

Jeg håber at du får en dejlig dag og jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark, hvor jeg virkelig skal til at finde ud af, hvad det egentlig er jeg vil med mit liv. 30 års krisen, populært kaldt.. KYS!

Sponsoreret

 

1 kommentar

  • Henriette

    Tak! Har lige været inde for at bestille og brugte selvfølgelig rabatkoden 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Campuslife og lidt om at være dansker blandt andre kulturer