10 ting jeg skal nå, inden jeg fylder 30 år

Sådan bor jeg

img_3902

Jeg er altså ikke typen der rydder op og styler, fordi at jeg skal tage billeder til bloggen (tjek f.eks. papkasserne i gangen som jeg først opdagede, da billederne var taget..).

Nu er det ikke fordi at der nogensinde er rigtig rodet hjemme hos mig, for det fungerer jeg ikke særlig godt i. Men det må gerne ligne, at der bor mennesker. Eller menneske. For jeg bor alene. I min egen lejlighed og jeg elsker det. Jeg brugte lang tid på at lære at bo alene, men nu er jeg rigtig glad for det. At kunne lukke døren, være alene, være mig selv, gøre præcis hvad der passer mig.

Men nok om dét, for det ved du sikkert godt, hvis du følger med herinde. Men jeg bliver ofte spurgt, om jeg ikke vil dele mit hjem. Og det har jeg været længe om at tage stilling til. For det er lidt underligt, at dele mine billeder af mit hjem, mit fristed. Ikke fordi det er hemmeligt, men jeg vidste bare ikke, hvordan at jeg skulle have det med det. Men nu deler jeg altså mit hjem, for jeg kan godt forstå at I gerne vil se det. Det er jo en del af mig, ligesom alt det andet jeg deler, er. Og jeg deler jo flittigt ud af mit inderste, så mit hjem er jo i virkeligheden ingenting i forhold til alt det andet jeg har delt. Om druk, tinder, krise og sorg, for bare at nævne lidt.

Jeg bor i København i en andelslejlighed som vist nok er omkring 65 m2, men jeg husker det ærlig talt ikke. Jeg har fået renoveret det meste af den, så jeg har helt nyt badeværelse, entré, køkken og walk-in. Men det kommer i et andet indlæg. Jeg har blandt andet et blåt gulv, som du måske kan spotte på det øverste billede. Jeg elsker det gulv!
bolig2 img_3909

Stuen er det rum, som jeg opholder mig mest i. Det er der jeg arbejder og jeg arbejder meget. Fordi jeg elsker, elsker, elsker at skrive. Det er én af de eneste ting i verden, som gør mig fuldstændig afslappet og glad. Så jeg sidder meget i min stue, ved mit bord som er fra mit barndomshjem. Jeg husker mange måltider ved det bord, hvor min bror og jeg skændtes om, hvem der skulle sidde hvor og hvem der måtte have sine fødder oppe på bordbenene. Det bord er jeg rigtig glad for. Der kan sættes plader i, så det kan blive ret langt. Jeg har et hjørne i min stue som mine veninder kalder for bloggerhjørnet, men jeg sidder der sjældent og blogger. Jeg bruger mere stolen når jeg skal have fodbad (vild ungdom), se film, tale i telefon eller når jeg læser (hvilket sker alt for sjældent!). Stolen og tæppet derpå er fra IKEA, gulvtæppet og den sorte lampe er fra ILVA, det lille bord er fra Søstrene Grene (hvis du vil købe det, så skriv, for jeg vil gerne af med det!) og resten af tingene er fra loppemarkeder, andre lande og arvestykker. Plakaterne med grisen og lakridspiben er fra justspotted. Også elsker jeg Ghita Nørby! Og kobber, som du nok kan se. Og marmor! De store bogstaver M og R står for Matilde og Rasmus. Ligesom mit lille alter, som jeg også har i stuen. Hvor jeg tænder lys for min lillebror, hvis jeg har brug for det. Sommetider kigger jeg på billederne og græder, får et stik i hjertet og andre gange smiler jeg og taler med ham. Det trøster. Min far har lavet det til mig, og det er det bedste ved min stue.

img_3901
Jeg har en forkærlighed for ananas og har både plakater (herfra) og den fineste lysestage, som jeg har fået af min bedste veninde. Den er vitterligt én af mine favorit ting og jeg kigger på den hver eneste dag. Verdenskortet og det grønne skab (hvilket tog mig en dags tid at samle, for at finde ud af, at jeg havde gjort det forkert og jeg har stadig nogle skruer, som jeg ikke aner hvad jeg skal bruge til..) er fra IKEA, de hvide vaser er fra KÄHLER, stolene hedder Tulix og er købt her og rodet på bordet er der altid og jeg gad ikke at rydde det op. Og jeg har selv designet det. Altså rodet.
img_3907

Når det kommer til indretning er jeg som en kvinde på over de 60. Jeg elsker blomster, fine kander (som jeg aldrig bruger), kopper med mønstre og antikke vinglas (som jeg aldrig drikker af). Jeg er særligt glad for GreenGate som jeg har samlet på siden jeg var 16 år og som jeg ejer usædvanlig meget af.

img_3910img_3911

Og så er der hjørnet i min stue, som jeg ikke er så glad for og som jeg aldrig bruger. Hvilket ærgrer mig. Jeg mistede en sofa i mit break up, og har ikke haft en siden. Og det mangler jeg altså! Den skal ikke være så stor, måske bare en 2 personers, men meget gerne med en chaise longue. Den skal jo passe til resten af virvaret, så den skal være farverig, måske en med blomster? Diskrete blomster, ellers skræmmer jeg da først mænd væk. Har du et godt bud, så hold dig endelig ikke tilbage! Jeg skal have en sofa nu! Jeg er træt af, at hjørnet ikke bliver brugt og mine gæster er trætte af, at sidde på gulv og høje stole.. se selv:

img_3906

Jeg er nu glad for min bar, som jeg øver forskellige øvelser i og som fungerer udmærket til at hænge tøj til tørre på. Billederne er herfra. Jeg har kettlebells, som jeg bruger om sommeren når jeg træner udendørs. Jeg er nemlig en “dropper” og taber ting dagligt. Og de ting skal altså ikke veje 20 kilo, for så ødelægger jeg gulv og måske tæer. Kan du se at der mangler en sofa? Årh det hjørne irriterer mig! Men målet er at få en sofa inden jeg fylder 30 år, så det burde jeg kunne nå. Har kun brugt to år på at lede jo.. Næste bolig indlæg bliver med køkken, badeværelse og mit fine walk in. Og så tror jeg også at jeg deler mit soveværelse med jer, for det er også et af mine yndlingsrum.

Jeg håber at du kunne lide indlægget selvom det var både langt og handlede om andet end selvkærlighed, træning og hvad jeg nu ellers fabler om. God dag!

Affiliate links.

9 kommentarer

 • Lærke

  Jeg har lige set mit hjem, Helsematilde dit hjem er som i mit hovede, mit hjem kan være, ud over at jeg nok har en sofa, da jeg overhoved ikke kan lave uden sådan en 🙂 , men elsker dit hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ej hvor en cliffhanger, kan da ikke vente med at se resten af din lejlighed 😀 Fedt indlæg, elsker det! <3 Du bor bare så hyggeligt!! Og elsker generelt din blog. Nu er jeg selv 38 og har lært en del igennem livet – bl.a. at hvile mere i mig selv. Det er rigtigt at det bliver nemmere med alderen – det er mere de vigtige og nære ting der tæller end hvad folk tænker om en. Men med din blog håber jeg at du kan få det banket ind i unge pigers hoveder meget tidligere og du gør virkelig et fantastisk stykke arbejde på den front 🙂 Det er virkelig spild af liv at gå og have det dårligt med sig selv. Som du vist også har skrevet engang, så ville jeg ønske at vi kvinder kunne blive bedre til at se os selv gennem vores veninders og families øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog hyggeligt, og sikke mange ting der går igen fra mit eget hjem, det er lidt pudsigt 😀 Er vild med dit grisebillede – det er bare for cute.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cam

  Super feeeeeed indretning! Masser af inspiration 🙂 Dejligt.
  Hvor er dit spisebord fra???!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg får virkelig lyst til at komme på besøg og drikke the hos dig. Du bor virkelig dejligt og personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sikke et hyggeligt hjem😊
  Du kan eventuelt kigge forbi IDEmøblers hjemmeside. De har en blomstret sovesofa, dog ikke med chaiselong. Men rigtig sød, og den kunne snildt passe ind – måske en puf kan bruges til at smide benene op? 😊
  Jeg har selv lige købt derinde 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Er vild med din indretning! Vi har netop selv købt splitback sofaen herfra https://www.bedrenaetter.dk/sovesofa.html selvom en sovesofa ikke lyder mega spændende så har de seriøst nogle fede designs! + bonus mega praktiske ved overnattende gæster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Søde Helse!!
  Siden jeg så dine billeder, har jeg ledt og ledt efter den smarte bar, der!! det er endnu ikke sket at jeg har fundet noget så smart!! Hvor har du den fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Den er special lavet – send mig en mail så sætter jeg dig i kontakt med ham som har lavet den 🙂 (den er ikke så dyr!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal nå, inden jeg fylder 30 år