Yellow Submarine

Slut med Helse Matilde?

17309164_10210655008303869_1905031015191762505_n

Det bør du altså overveje. Slet det der“.

Det kan ikke tælles på to hænder, hvor tit jeg har fået den kommentar. Omkring Helse Matilde. Bloggen, som jeg har haft i 8 år efterhånden. Dengang jeg oprettede bloggen var jeg ekstrem helse. Jeg brugte ikke parfume, jeg vaskede alt mit tøj i neutral, jeg brugte olivenolie til at fjerne make up, jeg spiste helt vegetarisk, vejede min grøntsager af så jeg var sikker på, at jeg fik de anbefalede mængder. Jeg trænede gerne 3 timer i træk og gerne både lørdag og søndag, så mine weekender var kedelige – i hvert fald i forhold til, at jeg altså var i starten af 20’erne og “burde” drikke shots lørdag aften og ikke sove med en øjen maske. Nu tegner jeg det også groft op, for jeg drak såmænd også shots. Men jeg gik meget op i sundhed og jeg er kisteglad for, at jeg er mere afslappet nu. Lykkelig, faktisk. For jeg er gladere og jeg er også sjovere at være sammen med. Jeg var sku’ kedelig. Mit liv var ret kedeligt og enormt forudsigeligt. (og ja, jeg brugte både ordene såmænd og kisteglad – for jeg elsker gamle ord og vendinger!).

Men dengang lavede jeg bloggen og navnet Helse Matilde passede så fint. Det gør det ikke længere. Jeg har tænkt over det længe! For jeg er ikke helse mere. Jeg spiser ikke hørfrø, broccoli og drikker hjemmepresset juice dagligt længere. Men. Jeg er kendt som Helse Matilde, mine veninder kalder mig Helse, mine kollegaer kalder mig Helseren, jeg har skrevet en bog som hedder Helse Matilde, mine venner kalder mig Helse Else og min mor og far er vist de eneste, som stadig kalder mig for Matilde. Jeg kan nu lide alle navnene, for jeg er stolt af både blog, bog og den jeg udover bloggen.

Så hvorfor ikke slette navnet og bare kalde min blog Matilde eller Matilde Trobeck? Det gør alle de andre, det gør alle de store, seje modebloggere. Jeg har respekt for det, ingen tvivl om det. Selvom jeg elskede navnet Vilde Kaniner men nu også er vild med Marie Jedig. Jeg ændrer ikke mit blognavn. For jeg har i virkeligheden ikke lyst. Det kan godt være at jeg ikke er nær så Helse længere, men det er en del af mig og min historie og jeg er glad for det navn. Nu er jeg bare Helse Matilde og det har jeg det faktisk godt med. Så jeg forbliver Helse, Helseren og Helse Else og er ellers Matilde, Tiller og Tilde, som dem jeg kender kalder mig. Helse er kommet for at blive!

9 kommentarer

 • Mel

  Du er helse for sjælen… Behold navnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Helse er jo også at være glad. I krop OG psyke <3 Derfor synes jeg stadig det passer godt. God tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Synes Helse passer så godt til dig, fordi det netop passer til din historie og din udvikling <3 Tak fordi du er dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torsten

  Måske er du ikke “helse” på samme måde mere, men du har stadig en helse-agtig indvirkning på os, dine følgere. Helse for både Krop og Sind.

  Tak for dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • selma

  om du satte dig ned og åd junkfood fra morgen til midnat, så er du stadig helse M….du er i hvert fald den helsedosis jeg får dagligt, synes du er SÅ sej! skulle du nogensinde overveje at ændre navn, så kan det kun være til Seje Helse Matilde;) kæmpe knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det synes jeg er en god idé. Navnet er vel blevet et slags “varemærke” for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Helse er så meget andet end at træne 8 timer om dagen, drikke 2-3 liter friskpresset juice og spise vegetarisk (hvornår har vegetarisk også været sundere end det “almindelige”?). Helse er alt, man gør af gode ting for sig selv 🙂 🙂 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du ER bare Helse Matilde. Det ville føles så forkert hvis du ændrede på det. Som én også skriver, så er det blevet dit varemærke og det navn du er kendt under.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg synes du lyder sundere nu, end da du startede bloggen. Synes det ville være en skam at skifte navnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow Submarine