Slut med Helse Matilde?

Smid tøjet!

smidtoejet2

Jeg har sagt ja tak til at smide tøjet søndag d.7 maj. Vil du være med?

Det er for at støtte en god sag, nemlig for Røde Kors. Jeg får ikke penge for at deltage – jeg gør det fordi jeg gerne vil være med til at støtte løbet og selvfølgelig også for at lokke jer med! Jeg tror at det bliver en rigtig sjov dag!

Det er nemt at deltage i Smid Tøjet Løbet – du kan melde dig til her og medbringe det tøj, som du ikke bruger længere. Når du møder op til Smid Tøjet Løbet kan du smide tøjet i Røde Kors-tøjburene i startområdet. Du kan også være med til at gøre dagen endnu sjovere ved at tage noget af det gamle tøj uden på dit løbetøj, undertøj eller hvad du foretrækker at løbe i og smide tøjet i tøjburene undervejs på løberuten.

Røde Kors sørger for, at det brugte tøj bliver til penge, som bruges til nødhjælp og socialt arbejde i verden og i Danmark. Røde Kors sorterer tøjet og sørger for, at alt bliver genbrugt, så det bliver til mest mulig hjælp.

Smid tøjet og løb 5 km til fordel for Røde Kors – det er guld værd! Jeg håber at vi ses – jeg smider så meget tøj som muligt!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med Helse Matilde?