Det skulle jeg havde vidst..

10 grunde til at elske dine lår

laar

Blege lårbasser, tangerende til det blålige. Men det er altså mine ben, uden filter, jeg havde såmænd ikke engang været i bad eller noget da jeg skød billedet. Sutskoene er i øvrigt af filt. Jeg bliver jo 30 lige om lidt, så er filt the shit.

Du skal (måske) øve dig på at tænke mere positivt om din krop. Og måske særligt om de ting, som du hader og ikke kan lide ved din krop. Mine lår, som jeg egentlig godt kan lide, at ofte genstand for kommentarer. De er fyldige, stærke og klart det største på min krop. Men jeg elsker dem, faktisk. De fleste dage, for sommetider hader jeg dem. Mest når jeg står ved siden af modebloggere, som har tynde, lange ben. Det øver jeg mig på, at lade være med. At sammenligne mig med andre.

Her er 10 grunde til at du skal elske dine lår, hvis de er fyldige og hvis du har prøvet at sprænge strømpebukser, bukser og måske har større lårbasser end din kæreste:

 1. Krummer på gulvet? Næ nej. Dem opsamler lårene for dig, som en hagesmæk gjorde det da du var barn.
 2. Det kan godt være at du fryser på hænderne, men indesiden af dine lår er altid varme, de varmer nemlig hinanden.
 3. Barn eller kat på skødet? Ingen problemer. De sidder blødt og komfortabelt og har ingen risiko for at falde imellem stængerne, om man så må sige.
 4. Du slipper for dilemmaet omkring om bukser som disse skal erhverves. Ideen med løse rør hele vejen ned af benene sker ikke på fyldige lår og så går ideen ligesom væk. Så sparer du de penge.
 5. Der går ingen penge til spilde når du booker flybilletter. Du fylder sædet ud og får noget for pengene.
 6. Store lår og dermed fedtdepoter (og muskler, nuvel) tiltrækker mænd fordi vi og vores lår udstråler frugtbarhed. WIN!
 7. Fyldige lår har ofte brede hofter med sig, og så er det altså nemmere at føde. Har jeg hørt.
 8. De små buksestørrelser er ofte udsolgt – intet problem for du ved at du skal lige højere op på skalaen.
 9. Beyonce har fyldige lår.
 10. Du kan overhale de fleste på cykel, fordi dine stænger er stærke og robuste. Også i modvind. Og vinden får sjældent rigtig fat i dig, det er du simpelthen for tung til.

NB! Du skal selvfølgelig elske dine lår ligegyldigt hvad. Om de er tynde eller fyldige. Det her er bare henvendt til dem med fyldige basser. Og det er nemt at skrive om, fordi det er jeg selv indehaver af. Ingen shaming herfra <3

5 kommentarer

 • Tænk hvor mange gange man havde tabt en mobil i lokummet i en brandert, hvis ikke man havde lår…

  Eller er det bare mig? B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   hahahaha præcis! Den må med i næste indlæg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har dæleme fede lår, lidt for fede synes jeg! Men engang imellem er de til for at være godt, især efter bytur og toilettet! hahah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ved du hva’ , jeg har selv tynde lange ben men ville inderligt ønske jeg havde en mere fyldig figur med en ordentlig bagdel og brede hofter!! Kvinder stræber altid efter det de ikke har 😉 Jeg arbejder selv på at elske min krop som den er! Skønt indlæg 🙂 tak for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Sorry hon, men det med nemmere fødsel….nope! Hilsen mor til to med stærke, fyldige lår ditto mås.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skulle jeg havde vidst..