#dateKøbenhavn: Glypoteket

10 must haves til “forårs”træningen

Reklamelinks

nikedone

Nike Pro Tights 300 kroner // Nike Pro Top 250 kroner // Nike Pro Top 210 kroner // Adidas Tights 350 kroner // Master Print Tights 105 kroner //  Adidas Shorts 180 kroner // Master Sports BH 200 kroner // Reebok Sports BH 300 kroner // Sort Kasket 150 kroner // Rød Kasket 150 kroner //


Jeg synes det forår er træls. Jeg er forkølet IGEN og jeg bliver små depri over det gråvejr. Jeg glæder mig til at kunne træne og løbe udendørs og jeg har fundet 10 ting som jeg godt kunne se mig selv træne i, når foråret engang får taget sig sammen.

Reklamelinks

2 kommentarer

 • Hvordan er din erfaring med løb og kasketter? Er det noget du ofte bruger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Jeg løber nærmest altid med kasket 🙂 det forhindrer sveden i at rinde ned i øjnene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#dateKøbenhavn: Glypoteket