Du behøver ikke have en sixpack til den her

10 ting jeg ikke magter

17883606_10210920472860317_4749254156758511426_n

 1. Ovenstående. Poses. Jeg bliver aldrig god til det, jeg er ikke kreativ. Jeg er akavet omkring hele konceptet men jeg vil så gerne vise mit tøj frem, for i er så glade når jeg gør det. Så må i jo vænne jer til mit akavede ansigtsudtryk og usædvanlige uinspirerende poses. (bare ordet “poses” får jeg sure opstød af..).
 2. De der skide snore på tøjet, som åbenbart er til for at kunne hænge tøjet på bøjler. Jeg bruger dem sku’ aldrig og jeg glemmer at klippe dem af og oplever ofte at de forvilder sig i mit hår, sidder på skulderen uden at jeg opdager det og det ser dumt ud. Og ja det er muligvis et I-lands problem.
 3. “Tilføj drikkepenge?”. NEJ! Mest akavede øjeblik når man har spist et sted og tjeneren med hundeøjne kigger på dig mens du moser knappen “NEJ” hårdt ned. Det gør jeg i hvert fald.
 4. De der skide cykelvogne på cykelstierne. I fylder det hele og i er kørebanernes svar på en køreskoleelev. I FYLDER DET HELE PÅ GAMMEL KONGEVEJ!
 5. Apropos cykelstierne. Hvorfor giver folk ikke tegn når de drejer? Jeg er så tæsketræt af det. Forleden kørte jeg op i røven på en dame, fordi hun bare stoppede. Jeg fik råbt noget grimt, jeg er ikke som sådan stolt men altså. Det kunne jo ende galt!
 6. Strømpebukser som har været i tørretumbleren (ups) og derefter tiltrækker alt hvad du har i hjemmet som ikke er sømmet fast. Støv, papir, trusser, bestik. Alt sidder på dem og jeg har brugt en hel fnugrulle i arrigskab fordi mine ben var mere behårede end en singlekvindes normalt er (kender du forresten det der hvor hårene er så lange at de stikker ud af strømpebukserne? Eller er det bare mig…).
 7. Dick pics. For tiden vælter det ind i min indbakke på instagram og jeg er altså træt. Jeg er bitterfissen der anmelder alle. Så hvis du overvejer at sende mig din stive, klamme pik på et billede (eller video, WTF!) så lad være. Jeg tænder ikke på det. Det gør ingen.
 8. Kalk i vandet. Særligt her i København. Er det bare mig? Min el kedel er altid hvid og kalket og mit badeværelsesgulv skal have en omgang knofedt flere gange om ugen. Mine fliser er sorte. Jeg er træt af kalk!
 9. Hvorfor er en som dig egentlig single?“. Spørgsmålet er provokerende. Det er jo ikke fordi de står i kø ude foran min dør og måske jeg ikke har lyst til bare at have en kæreste? Jeg vil jo gerne være forelsket, egentlig. Og det bliver jeg altså ikke så nemt.
 10. Når halv-klam telefon sælger ringer for at sælge dumt produkt som jeg har sagt nej til MANGE gange. Og da han endelig fatter at jeg ikke vil købe noget, begynder at bage på mig. “Hvorfor bor du så alene?“, “Har du ikke mødt den rigtige?“, “Må jeg ringe til dig hvis jeg bliver revisor?“. NEJ! Creep.

3 kommentarer

 • Malene H

  Gl. Kongevej er den værste at cykle på!
  Mht til kalk i din elkedel, så kan man få en kande med et filter der renser vandet med det samme. Hvis man bruger den, slipper man for kalk i kedlen 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har prøvet det der med hår igennem træningstightsene. Godt nok et billigt par fra Gina Tricot, men jeg blev sgu, hånden på hjertet, en smule stolt. Jeg må jo være virkelig sund, hvis mine lårhår (lol) er så stærke! 😀 Måske er jeg for single..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Nr. 3 er spot on! 😀 Jeg kommer dog konsekvent altid til at gå i panik og trykke ‘slet alt’, og må derfor starte forfra. Efterfulgt af hjælp fra tjeneren om hvilken knap jeg skal trykke på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du behøver ikke have en sixpack til den her