Hvor regner du med at møde ham?

Brynene

img_4060

Det her er ikke en skønhedsblog og det bliver det aldrig. Jeg hverken kan eller vil være beauty blogger – men det betyder jo ikke at jeg ikke gerne vil være så flot som det nu er muligt og det betyder heller ikke at jeg ikke er forfængelig og går op i mit udseende. For det gør jeg – og det gør jeg i virkeligheden rigtig meget.

Jeg bliver så ofte spurgt hvad jeg gør med mine bryn – og jeg farver dem lidt op hver dag med denne fra Gosh som bliver siddende, trods svedig crossfit træning (også i sommer, hvor det var 30 grader og sveden haglede!). Den er billig og nem at påføre (jeg kan finde ud af det, så det kan du også!) og det rammer lige ansigtet fint ind.

Og nu vi er i gang, så vil jeg også gerne anbefale lumidrops fra gosh som jeg bruger som blush. Nemt at påføre og det sidder seriøst hele dagen. Jeg bruger coral blush.

Beauty tippet er hermed givet videre – næste gang skriver jeg om træning eller noget selvkærlighed, det lover jeg! Nej det kan jeg faktisk ikke overholde, for næste indlæg handler også om skønhed men til gengæld er der en fed rabat. Hjælper det? Selvkærlighed/mad/træning imorgen! PROMISE!

Reklamelinks.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor regner du med at møde ham?