Hvis du tog på, ville du have mere succes

DR anbefalinger

sana

Jeg har stadigvæk ikke et tv og det skal jeg heller ikke have. Men derfor kan jeg nu godt lide at stene tv og det gør jeg på min computer. Det fungerer fint og den kan i øvrigt tages med i køkkenet når jeg laver mad (sjældent, nuvel. Det er mest havregryn jeg indtaget) og jeg har sågar haft min computer med i bad. Fordi jeg bare skulle se SKAM – har du forresten set det nyeste afsnit fra den nye sæson?! EPISK! SANA FOR PRESIDENT! (Vilde vil dog altid være min favorit, følg hende på instagram og få selvværd og “i don’t give a shit” attitude direkte på din skærm! Hun hedder Ulrikkefalch)

Udover SKAM som jeg sluger råt, så er jeg blevet glad for Petra som du kan læse mere om lige her, hun ligger mit hjerte nært. Så er jeg glad for Terapitimen som er et norsk program om unge, der har det rigtig svært med dem selv. Det er spændende og medrivende og jeg føler virkelig med dem. De har forskellige problematikker og jeg kan genkende flere af dem, fra mig selv. Der er to afsnit online lige nu og der kommer 6 mere. Jeg kan varmt anbefale programmerne. De får virkelig ordene “du er aldrig alene” til at give mening. Endnu engang.

Mit liv er stjålet er 6 afsnit som jeg virkelig gerne vil have, at du skal se. Du bruger garanteret nettet lige så meget som jeg, er online stort set hele dagen og skriver alle mulige og umulige oplysninger om dig selv hist og her. Det er foruroligende hvad andre, skumle typer kan bruge dine oplysninger til og jeg har lært flere tricks til at beskytte min identitet, som jeg bruger nu. Jeg har f.eks. skiftet alle mine koder og de er alle sammen forskellige. Og dét gør mig tryg. Tryggere, i hvert fald. Det er ikke et kedelige oplysnings-program, det er virkelig spændende og samtidig fik jeg lidt ondt i maven undervejs. Tjek det ud og pas på dig selv på nettet!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du tog på, ville du have mere succes