Når man snart rammer de 30.. (læs: man er jeg)

Helbreds update

syg

Jeg skrev jo lidt om det for snart længe siden. Faktisk en måned siden og det er jo længe, når jeg skriver ord hver eneste dag her på bloggen og det er også længe jeg har gået med alle tankerne. Jeg fandt en knude i mit bryst i februar – som heldigvis er forsvundet og lægen mener at det er hormonelt, men vi holder selvfølgelig øje med den. Husker du i øvrigt at tjekke dine bryster engang imellem? Det føles underligt, men det er vigtigt. Du kan finde ud af hvordan du gør lige her. Men jeg har også haft hjerteproblemer (udover et knust hjerte) som jeg har døjet med siden november sidste år. Men som jeg først har fået taget mig sammen til at få undersøgt i dag.

Jeg var nemlig til kardiolog i dag, det er en hjertelæge og hun var rigtig sød og venlig og målte og vejede mig og undersøgte mig nærmest i hovede og røv. Hun scannede mit hjerte, målte mit blodtryk, lyttede og jeg ved snart ikke hvad. Mit hjerte ser som udgangspunkt ud som det skal, men hun vil gerne lave flere undersøgelser. Jeg skal blandt andet have mit hjerte testet mens jeg er fysisk aktiv, så lægerne kan finde ud af, om mit hjerte arbejder godt under pres og optager nok ilt. Det er jeg meget spændt på.

Tak fordi I har skrevet og spurgt til mig – i er så pisse søde. Jeg skal nok holde jer opdaterede <3

1 kommentar

  • Mille

    Åhhh hvor er jeg glad og lettet på dine veje. Hold op jeg har tænkt mange tanker til idag. Såååå dejlig opdatering og 1000 tak fordi du deler <3 ha en skøn aften

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man snart rammer de 30.. (læs: man er jeg)