White Sensation

Skank

17800315_10210889318881487_3441721909759377263_n

Skank. Luder. Billige tøjte. Nem.

Er du nogensinde blevet kaldt en eller flere af de ord? Det er jeg. Det er sket flere gange og flere gange, end jeg kan holde regnskab på. Jeg kan huske første gang jeg blev kaldt noget nedsættende. Jeg var lige flyttet hjemmefra og var 19 år gammel. Jeg holdt fest og til festen var der en sød fyr, som jeg havde noget kørende med. Jeg blev fuld, han blev fuld, vi blev uvenner – det var jo trods alt en teenagefest, så skal der jo mindst være ét skænderi. Han kiggede på mig og råbte “din lille cunt“. Jeg googlede ordet (efter at have grædt min billige mascara af og svinet ham til sammen med mine veninder), for det var så grimt at jeg aldrig havde hørt det før. Dét var det værste jeg var blevet kaldt. Jeg husker det stadigvæk som var det igår. Hans blik og det ekstremt nedsættende ord. Cunt. Så bliver det altså ikke grimmere i min verden. Det er værre end luder, for dét ord er efterhånden så gennemtærsket. Plat, vil jeg sige. Ham der kaldte mig det kulørte ord så jeg i øvrigt ikke siden. Kun kort til en fest nogle år efter, hvor han havde mistet en hel del hår på issen. Karma, i guess.

Siden er jeg blevet kaldt andre ting. Luder – gerne på mail eller på min instagram. So – gerne fra sure mænd på Tinder, som flejner over at man ikke svarer dem på beskeden man modtager klokken 4.37 med teksten: “Ude?”. Møgluder, møgso, kælling, billige so er også en variant jeg har hørt. Både hvor kommentarene er henvendt til mig, men også om andre kvinder.

Jeg bliver ikke ked af det længere, hvilket er lidt skrækkeligt. For jeg bliver ikke længere ked af det, fordi jeg har vænnet mig til, at sådan snakker man sammen. Og samtidig er jeg jo glad for at jeg ikke bliver ked af det, for så ville jeg bruge alt for meget energi på dét.

Igår fik jeg så en besked, fra en jeg kender. En mand. Som jeg har været sammen med, for et stykke tid siden. Han skrev at han havde hørt at jeg havde været sammen med “mange” og at jeg fandeme var for klam og billig. Jeg er faktisk slet ikke til salg og er ganske gratis, blot til dine noter. Og hvem der har fortalt ham at jeg skulle have været sammen med “mange“, det melder historien ikke noget om.

Jeg er single. Jeg kan være sammen med dem jeg vil og så “mange” som jeg vil. Hvad “mange” er, det ved jeg ikke. Det er vel op til dig selv. Jeg har den holdning, at du skal gøre det du har lyst til, med hvem du har lyst til, så tit som du har lyst. Jeg vil ikke holde mig tilbage, fordi der er en eller anden forventning om, at sådan noget gør piger ikke. I øvrigt er ham jeg fik beskeden af nok bare sur over, at jeg ikke gider se ham nøgen længere.

Jeg har kysset på et par mænd i år. Nogen af dem har fået mere end kys. Det er vel meget naturligt at dét sker. Jeg er en kvinde, single og der er mange flotte, søde mænd omkring mig. Og mit budskab til dig er at du skal gøre det der passer dig. Lad være med at få dårlig samvittighed over hvad du laver med hvem og hvor “mange“. Lad være at have det dårligt med, at du ikke er sammen med nogen som helst. Gør hvad der passer dig, på alle fronter. Hav dig selv med i det og du skal altid føle dig godt tilpas i dét, ingen tvivl om det. Skidt pyt med hvad andre tænker om det du gør, altid mærk efter i maven og fuck andres forventninger, tanker og fordomme om dig. De lever ikke dit liv, det gør du. Gør det ordentligt og gør det som du vil.

18 kommentarer

 • Øhh den evige diskution om antallet. Som en kvinde der i sine 28 år kun har haft sex med min husbond har jeg jævnligt hørt om hvor kedelig jeg er. Så du må heller ikke have været sammen med for få, så er du ko kedelig og snobbet, du må heller ikke have været sammen med for mange, men alligevel tuder de over at der ikke er nogen som vil knalde dem – det er åbenbart hårdt at være mand. 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kan intet andet end at le af den dobbeltmoral, nogle fyre render rundt med. My poon – my business!
  Kom ud af hulen og forstå at kvinder også har behov!

  Tak for gode indlæg og IG kræs!

  God karma din vej❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • !

  You go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kan tilføje endnu et grimt ord jeg blev kaldt i mine teenageår .. feltmadras .. det var fanme heller ikke rart!
  Men fedt du tager emnet op og prøver at fortælle alle kvinder derude at det er dem der bestemmer over deres krop og hvem og hvor mange der må få en bid af kagen 💪 Og som du selv skriver, får man jo ofte de grimme ord med på vejen af dem man netop har afvist!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Word!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siilverback

  Hvis mænd er sammen med flere bliver han set op til af sine venner, men en pige bliver billig. Dobbelt morAlsk spørger du mig.
  Å experimentere sexuelt ligger i vores natur. Sex er sjovt og skal nydes selv om man er single.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du gør det skide godt, du er en STOR inspirationskilde og en af FÅ bloggere jeg læser – jeg er fan ✌🏼 Især af din ærlighed og du har ganske ret i ovenstående! Der burde være flere som dig og færre af de med SÅ grimme ord i deres mund – det må være fejl i opdragelsen der spiller lidt ind dér! #duergodnok som du selv plejer at sige ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Matilde,
  Jeg har prøvet kontakte dig via direct på insta.
  Tror min besked er sorteret fra i et filter af en slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels

  Hej Mathilde
  Det er nu ikke kun kvinder der kan løbe ind i kommentarer af lignende karakter. Jeg har gennem en lang periode af mit liv også været single og ja som du selv skriver, så du single og har ret til gøre hvad du finder rigtigt for dig og der er ingen som ejer dig.
  Har selv lagt øre/ryg til at få stemplet “du har været sammen med mange” og man er uhæmmet sammen med alle. Der langt fra sandheden. Når man er single er der en naturlig drift og behov og som folk i parforhold har vi også ret til nydelse og livsglæde. Så vi bestemmer selv over vores krop, sind og handlinger og er der en man har lyst til gå lidt længere end kysset med så det tilladt.
  Jeg giver en mental HIGH 5 til dig – gør de ting som gør dig lykkelig lev livet og en dag ja så står mr. Right der og så er fortiden helt ligemeget, det nuet der tæller og om man lykkelig. Mr. Right er totalt ligeglad med fortiden han elsker dig for den du er i nuet.
  /Niels

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det fedt at høre det her fra en fyr også! Vi er fuldstændig enige om den mentale high five til Matilde, men jeg vil nu også gerne give dig en mental high five for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min gifte veninde kom med en spydig kommentar til mig forleden. Jeg har set en fyr i noget tid, men det skal ikke være os to. Samtidig med jeg har set ham, har jeg snakket med andre fyre og set og kysset på en enkelt. Det har hele tiden været åbent mellem ham den seriøse og mig, at jeg godt kunne finde på at gøre sådan noget og det var fint for ham. Min veninde? Hun synes det var vulgært at gøre det (på trods af hun selv har gjort lignende før hun blev gift) og blev ret forarget over mine handlinger. Det gjorde mig ked af det, at hun havde det sådan – så hvor er det fedt at læse dit blogindlæg, at vi er flere i samme båd og at vi skal gøre præcis dét, som føles rigtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Synes det er så fedt at du taler om det. Jeg går i gym, og drengene omkring os piger siger konstant ord som du nævnte. De ord skal ikke blive “hverdags-ord”, det er ord der er dybt nedværdigende og hvis folk som dig ikke siger det tror jeg at verden bliver et mere foruroligende sted end det er i forvejen❤

  DU ER SUPER SEJ, OG VERDEN HAR FÅET EN KÆMPE GAVE VED AT HAVE DIG. Keep up the good work 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Holst

  Heeej <3
  Jeg er en pige på 17 år der ELSKER din blog og har fulgt med i lang tid!
  Her forleden hørte jeg nogle piger snakke om at de havde købt følgere og likes på Instagram og pludselig havde de fået MEGET mere opmærksomhed!? Da jeg kom hjem sad jeg på min startside på Facebook og så faldt jeg over en hjemmeside der hed noget med http://www.autolikes.dk hvor man gratis kunne få de her ydelser?? Har du/i nogle erfaringer med det? Jeg tænker det vel ikke skader at prøve? <3

  XOXO Emma H.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Følelsen når mænd og kvinder væmmes og ser ned på mig, fordi jeg har haft flere sexpartnere end tilladt (i deres verden) er forfærdelig!! Og for tiden kæmper jeg lidt med den skamfølelse. Om jeg har haft mange eller ikke har kan vel for fanden være min egen beslutning.
  Så tak Mathilde <3 Det kunne ikke være mere perfekt at læse netop det indlæg i dag.

  Jeg er selv god til at bruge ordet nem om mig selv. Men det er jo i virkeligheden også nedsættende ligesom de andre forfærdelige ord. Så det vil jeg få ud af mit ordforråd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fucking hørt med hørt på! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du har helt ret i, at det er lidt trist at vi ikke tænker over at blive kaldt nedsættende ord mere. Jeg arbejdede på TDC’s callcenter i mit sabbatår, og nøj hvor var folk sure på regningsservice. Er blevet kaldt møgluder, billig so og perkertøs (Jeg er pære dansk, men det var vel det mest nedsættende ord denne bank direktør kunne finde i sit ordforråd..) syntes der burde være mere fokus på at tale pænt til hinanden. Det burde ikke være normen at blive kaldt cunt eller luder, hverken privat eller på arbejdet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Gør, hvad der passer dig.
  Lad være med at have det dårligt over for mange eller for få.
  Hav dig selv med i det.

  Dine budskaber burde bøjes i neon over Rådhuspladsen! 🙌🏻 Jeg er 100% enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bleb single i juni sidste år og er ny begyndt at nyde mit singleliv, med Tinder og det hele – det er fedt! Ikke fordi jeg skal ud og knalde hele Svendborg eller alle på Tinder, men fordi jeg kan gøre det, hvis jeg har lyst. Dét snakkede jeg med min gifte veninde om (hun har tidligere været lidt løs på tråden) og hun var meget forarget over (kunne man se for hun sagde det ikke), at jeg så en, hvor det var lidt seriøst mens jeg havde kontakt med andre. Den kommentar sved faktisk. Især fordi det kommer fra hende, som (synes jeg) ikke skal tale for højt om netop dét, da hun selv har haft snøren ude et par gange. Jeg skal da nok selv bestemme, om jeg er skanky eller ej – det skal hun da ved gud slet ikke blande sig i! Så tak fordi, du lige fik det slået fast, så jeg ikke føler mig fuldstændig alene. For sådan en kommentar fra en kær veninde kan være ret hård.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Sensation