Skank

TV du kan se, hvis du hader din krop #dueraldrigalene

petra

Petra elsker sig selv. Episk serie på DR3 som du kan se de første to afsnit af lige her. Jeg så engang Petra inden i byen, på sin cykel og jeg har crushet lidt på hende siden. Hun er så fin, sød og virker som et rigtig dejligt menneske. Jeg vil virkelig anbefale dig at se udseenderne – jeg kan virkelig relatere til de ting Petra siger. Hvis bare hun kunne se sig selv, som jeg ser hende. Så havde hun ikke ingen grund til at være ked af sin krop. Og sådan er det jo med os alle. Særligt 2.afsnit er fantastisk og jeg græd, da Petra er til psykolog og skal lave nogle øvelser. Det er så stærkt! Se det!!

5 kommentarer

 • Sarah

  Jeg synes, det er et helt fantastisk program. Alt Petra siger og gør, kan jeg så meget relatere til. Hun sætter ord på alle mine følelser – det er rart at vide, at andre har det på samme måde – især en så gudesmuk person som Petra 🙂 Græd også, da hun var til psykologen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg har set de første to afsnit sammen med min kæreste, som slet ikke forstår vi kan tale så grimt til os selv. Jeg prøvede at forklare ham at i løbet af en time kan jeg nå både at synes jeg er smuk og sexet, græde, føle mig grim og fed og så smile igen en time efter. Jeg tror ikke helt han kan sætte sig ind i det, men han synes heldigvis programmet er utrolig spændende.
  Men alt det Petra siger er så rammende, det er jo præcis sådan man føler og har det. Synes det er så fedt at hun står frem med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens Rasmussen

  Og det er ikke kun en “kvinde ting” der er skam også mænd der gør det med at hade sin krop. Jeg er en af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er altså bare sympatisk (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er så enig! Kan så meget se mig selv i Petra og jeg er vild med hende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skank