Jeg er stalker.

10 grunde til at du ikke skal hade denne mandag

gif

 1. Det pisser ikke ned som det gjorde hele sidste uge og jeg kan skimte en form for solskin. Du kan cykle på arbejde eller i skole uden at være våd ind til benet og have elendig hårdag.
 2. Det er 1.maj og vi er, tro det eller ej, nærmere sommeren end vi var igår.
 3. Der er 31 dage til at Distorsion starter.
 4. Der er kommet løn og dem kan du f.eks. bruge på disse fine kjoler.
 5. Mandag har ry for at være en so, men faktisk kan du også se mandag som værende en ny start. Om det er med hensyn til din kost, din træning, dit forhold til mænd, om du skal spise mere kage, det betyder ikke så meget. Du kan bruge mandagen som en ny start på noget godt og bedre.
 6. Hvis du bevæger dig udendørs, så kig ned på jorden og op på træerne – de er ved at springe ud. Og selvom at det er for koldt til maj, så er det grønnere og grønnere og det gør sådan en som mig glad.
 7. Spiste du usundt i weekenden? Skidt pyt, ny uge er begyndt og så gælder dét ikke længere.
 8. Du skal (forhåbentlig) ikke arbejde i en mine, dykke efter perler for føden eller sælge dig selv på nogen måde og allerede dér har du en bedre mandag end mange andre stakkels mennesker.
 9. Du har tid til at læse denne blogpost. Når du har læst færdigt, så luk øjnene, træk vejret og nyd at dagen er i gang. Også selvom at du måske skal udfordres i dag, arbejde længe, holde et oplæg du er nervøs for, lave noget sygt kedeligt. Få det bedste ud af det!
 10. Denne dag er nærmest slut om allerede 12 timer. Så er den helt lort, så er der en ny dag imorgen. Det er så smart lavet.

God mandag <3

1 kommentar

 • Ja! Jeg stemmer også for mandagsglæde – især fordi den fejres med solskinsøl til 1. maj arrangement. Det dur!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er stalker.