Hvad laver du Helse?

Der dufter af citrus i min armhule

Sponsoreret

img_4176 img_4183

Jeg er konservativ – når det kommer til deodoranter. Da jeg var 13 år brugte jeg den billigste fra Netto (der var nemlig Spice Girls og Backstreet Boys på!) og siden har jeg brugt en neutral roll on. Den har virket for mig indtil for nogle måneder siden. Jeg begyndte at lugte af præmenstruel teenager og mit tøj blev gulligt og jeg havde tørt deo-fnuller i armhulerne. Så blev jeg lidt træt. For hvad stiller man så op? Jeg tør jo ikke kaste mig ud at skulle teste og teste – for så vil der uden tvivl være dage, hvor jeg stinker. Og dét gider jeg simpelthen ikke som næsten 30 årig. Ikke at nogen synes at dét er fedt, men der er noget ucharmerende ved en voksen kvinder, der lugter som om hun ikke har været i bad for nylig.

Min veninde er helse-freak (og dét elsker jeg hende for at være!) anbefalede mig de nye deodoranter fra Weleda. Jeg var skeptisk. De ser ikke så effektive ud og jeg tvivlede ærlig talt på om de kunne ligge et ordentligt skjold i mine teenage-armhuler. Men jeg gav efter og testede i påsken således den med citrus, som er min favorit. Jeg er en sucker for citrus og mine gæster er ofte irriterede på mig, fordi jeg konsekvent laver isvand med citron til dem. Jeg synes bare at det er så friskt! Der er også en variant med granatæble som er rigtig god og en variant til mænd. Deodoranterne tilstopper ikke porerne og huden kan altså stadigvæk ånde, selvom at deodoranten er effektiv. I påsken var jeg ramt af høj feber, bihulebetændelse og en lungebetændelse (ja, det var en awesome påske) og jeg svedte som en hest. Og nok duftede jeg ikke af sæbe på kroppen, men mine armhuler gik altså nogenlunde fri, trods heftig indsats for at sprede mine duftstoffer. Jeg har efterfølgende testet deodoranten til crossfit, hvor jeg oftest lugter af hjemløs og der gør den altså også et udmærket arbejde. Det er jo ikke fordi jeg dufter af citrus efter en omgang crossfit, men jeg lugter nu heller ikke af ged.

img_4208

Deodoranterne er uden aluminiumsalte og parabener og beskytter mod svedlugt i op til 24 timer. Dét kan jeg lide, selvom jeg ikke er nær så Helse, som jeg var engang. Deodorant er jo trods alt noget jeg bruger hver eneste dag, så det må gerne være i orden. Weleda er verdens største og mest bæredygtige virksomhed inden for naturlig hudpleje, så de har styr på tingene. Alle deres produkter er økologiske, dermatologisk testet og er 100% naturlige. Deodoranterne er fra biodynamiske plantager og indeholder lakridsrodsekstrakt og troldhasseldestillat som giver både en antibakteriel og anti-inflammatorisk effekt – både min helse veninde og jeg er glade. De koster 69 kroner og det er billigere end den jeg brugte før, så jeg er begejstret. Også for den lille citrusduft, jeg er så vild med den duft. Den skulle også fungere til mænd, men det har jeg altså ikke haft mulighed for at teste. Det må jeg prøve ved først kommende lejlighed..

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver du Helse?