10 grunde til at du ikke skal hade denne mandag

Hvad laver du Helse?

image2

Ja hvad filan laver jeg egentlig. “Træner du stadig?” bliver jeg spurgt ofte om i disse uger og svaret er ja. Men slet ikke så meget, som jeg har gjort og jeg er langt fra min bedste form.

For snart 6 uger siden fik jeg en skade i min lænd – da jeg som ægte kråsfitter skulle spille smart med dødløft og fik skubbet min hofte ud fra, hvor den nu sad. Dumt. Mere end dumt. Og jeg har siden døjet med smerter, som dog heldigvis er blevet meget bedre. Men det går langsomt og det går alt for langsomt. Men jeg kan kun væbne mig med tålmodighed (hvilket jeg ikke ejer snærten af) og starte stille og roligt op. Det er dybt frustrerende og jeg har grædt og været enormt ked af det, men dét er jeg ovre. Jeg gider ikke bruge mere tid på at have ondt af mig selv, det får man sjældent særlig meget ud af.

Før skaden kunne jeg squatte omkring 100 kilo, nu kan jeg squatte 70-75 kilo og selvom at det er en tung fætter, så er det jo langt fra hvor jeg kom fra. Før skaden kunne jeg træne 2 timer uden stop, 5 gange om ugen. Nu kan jeg træne i en times tid og så bliver min lænd træt og jeg må stoppe.

Men det er faktisk okay. Jeg har fundet ud af, at jeg er meget andet end træning og at jeg kan have en dejlig dag, selvom at jeg ikke har trænet. Jeg har også meget mere tid til andre ting og jeg er ikke så smadret i kroppen, som man naturligt er, når man træner 5 gange om ugen. Jeg har tabt mig 4 kilo, hvilket nok mest er muskelmasse – men det er også okay. Jeg kan faktisk bedre lide min krop som den er lige nu. Lidt mindre, lidt slappere, men jeg føler også at den er sundere. Jeg cykler hver eneste dag, gerne omkring 10-12 kilo og har en aktiv dagligdag, så det er okay at jeg ikke crossfit’ter den 8 timer om ugen. Jeg er begyndt at løbe sammen med min gode veninde og det går ikke særlig stærkt, men til gengæld er det hyggeligt og en god start på dagen.

Jeg håber at jeg en dag kan squatte 100 kilo igen og jeg vil gøre mit bedste for at kunne. Men hvis min krop siger fra, så har jeg tænkt mig at lytte til den. Den har jo altid ret og jeg får jo ikke et mere lykkeligt liv, fordi at jeg kan squatte 100 kilo. Skidt pyt. Så længe at jeg på en eller anden måde kan bevæge mig.

Blusen er fra Moves og bukserne er fra Zara og er købt på Strøget i sidste uge.

5 kommentarer

  • Annika

    Org hvor kan jeg bare sætte mig i dine fodspor.. jeg smadrede min achillesene for 2 mdr siden og i starten trænede jeg bare videre i 2 timer hver Dag. Hvilket nok er/var en afhængighed.. hele tiden bange for at tage på🙄 Men nu har jeg ikk trænet i over en mdr og jeg har næsten ikk lyst.. men regner med at vende tilbage, men lige nu så må jeg lytte til min krop..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jenjy

    Bare nysgerrighed, men hvad er din bw? Jeg vil gerne op på 100 kg i squat, men bare att have 90 kg på nakken og jeg føler, at jeg rr på vej ned til underboen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til at du ikke skal hade denne mandag