Kjolen..næsten

Mandag kastede jeg op og var ved at slette min blog

fuck1

Årh. Jeg havde jo egentlig besluttet mig for, ikke at skrive det her. Men jeg skifter gerne hurtig mening PLUS… jeg bliver nødt til at få det ud af hovedet. Indlægget bliver nemlig ved med at skrive sig selv, inden i hovedet og sådan er det altid når det er ord, som må og skal på bloggen. Så det kommer de. For i mandags var jeg tæt på at slette min blog, slette min instagram, slette hele lortet. 

Efter at filmen som Morten og jeg har lavet kom ud, er jeg blevet bombarderet med beskeder. De fleste er så søde, kærlige og rørerende og jeg har virkelig, virkelig nydt at læse dem og jeg har forsøgt at svare dem alle. Jeg er også blevet bombarderet med venneanmodninger, snaps, beskedanmodninger og nogle lidt skumle opkald. En del klamme mails. Jeg er ufrivilligt endt på flere snaps og billeder, som folk tager af mig, uden at spørge. Jeg har fået mere end en håndfuld diller-billeder, jeg er blevet spurgt om jeg vil være med i en trekant, jeg er blevet spurgt om en mand må bide i mine hårde brystvorter, om jeg vil sælge mine brugte hårelastikker (!), jeg har fået utallige mere eller mindre beskrivende beskeder med hvad forskellige mænd har lyst til at gøre ved mig og mandag aften skete der noget, som gjorde at jeg i den grad fik nok.

Jeg er ikke snerpet – det er jeg virkelig ikke. Jeg er efterhånden vant til de skide diller-billeder, jeg kan godt sige nej tak til et tilbud om en trekant, der er ikke nogen der skal bide i mine brystvorter (kun dem jeg selv vælger!) og venneanmodningerne kan jeg jo bare lade være at godkende. Jeg er ikke en sart pige. Jeg er hærdet, efter 8 år på de sociale medier. Efter 12 år som voksen kvinde. Efter over 2 år som single. Men i mandags fik jeg en besked på facebook fra en fyr, som spurgte om jeg ville se hans diller (han brugte et mindre pænt ord for dén, et ord på tre bogstaver) og jeg blev simpelten så provokeret, at jeg skrev nej tak. Jeg havde bare fået nok af mænd i min indbakke. Det tog han ikke for gode varer og han truede med at vise nøgenbilleder af mig. Jeg har ikke sendt ham nogen, men truslen var alligevel voldsom ubehagelig. Han viste mig også et album han har på sin computer med billeder af mig, kun mig. Gamle billeder, flere år gamle. Deriblandt nøgenbilleder, som altså heldigvis ikke er mig. Jeg blev så taknemmelig for, at jeg har tatoveringer, så den psykopat ikke kan bilde nogen ind, at det er mig der står med spredte ben på billederne. Jeg fik akut kvalme og kastede op (endda de lækre chokolademandler, som jeg lige havde siddet og hygget mig med!). Det er ikke sådan noget jeg normalt gør. Og så græd jeg lidt. Og så sad jeg og overvejede at slette alle mine sociale platforme. Ringede til min bedste veninde, som trøstede og som forstod. Som huskede mig på alle de søde beskeder som jeg får så utrolig mange af. Personlige mails og historier. Hvor god energi der er på min instagram. Hvor trofaste læsere jeg har. Hvor glad jeg er for bloggen, for glad jeg er for, at kunne gøre en forskel. En forskel ved at vise, at det almindelige er for fedt og at idealdyrkelse er spild af tid.

Er det en del af gamet? Burde jeg tørre øjnene og tage mig sammen? Muligvis. Jeg synes ikke at det er i orden at modtage grænseoverskridende og klamme beskeder, bare fordi jeg stiller mig op i (ret uskyldigt) undertøj. Jeg beder ikke om det. Jeg synes ikke engang at jeg ligger op til det. Og kan man det, i virkeligheden? Nej man kan ikke.

Jeg blokerer og anmelder alle dem jeg kan i øjeblikket – heldigvis med held, da beskederne er så grænseoverskridende og perverse. Jeg sletter ikke min blog, jeg sletter ikke instagram, jeg sletter ingenting. Det hele blev bare for voldsomt for mig. Jeg fik det ud, sov på det – og nu er jeg klar igen. Dillerbilleder skal ikke stoppe mig.

16 kommentarer

 • Michelle

  Håber du har gemt samtalen og har tænkt dig at melde ham til politiet. Det samme skete for min veninde og han blev også meldt til politiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Præcis det samme tænkte jeg også lige. Han truer dig jo… At du vælger at lave et rigtig flot budskab gennem en film med Morten, retfærdiggør IKKE en masse ubehagelige beskeder og lignende. Nej, nej nej.. Jeg forstår virkelig ikke de mennesker ikke. Føj… Husk på at du er sej, modig og hjælper rigtig mange unge piger <3 og det er så sejt. at du trækker en streg i sandet, og definerer dine grænser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Internettet er så ungt og vi har endnu ikke fået defineret det, som det skal være – i mellemtiden sender grænseløse mænd seksuelle opfordringer mv til uskyldige piger. I mellemtiden bliver det mere og mere normalt, at klamme stoddere kan hacke (og det har han så ikke gjort heldigvis!!) og krænke (Den klarede han!!)

  Jeg er ked af, at du er spydspids for dine medsøstre, men det er du! Som så mange andre fantastiske bloggere.

  Kun ved, at du skriver dette indlæg, kommer vi nogensinde videre. Kun ved, at vi alle sammen ved at den slags krænkelser sker, får vi stoppet det! Kun ved, at vi etablere et fælles sprog og en væmmelse ved den slag handlinger, kommer vi videre.

  En svensk jente gør i øjeblikket en dyd ud af at skrive til dillerindehavernes mor og spørge om de er klar over at deres sønner opfører sig sådan. Det er en måde. Jeg er klar over at dine krænkere kok er oppe i alderen, men de har sikkert stadig almindelig familier, der ville være rystet over, at ham, de kender som go tryg familiefar er sådan et svin.
  Vi skal have fundet på 1000 handlemåder mere – og så skal vi for alvor have gjort det ulovligt ❤️❤️🙏🏻 Jeg ved godt, du står et skræmmende sted, men vi er lige bag ved! Vi er alle bag dig og du er ikke alene.. Tak fordi du ikke slettede. Han og hans syge kammerater skal ikke vinde!!

  Og så håber jeg på, du har politianmeldt ham!

  Hvis vi andre kan gøre noget (feks tage en snak med hans kæreste/kone eller arbejdsgiver, så må du sige til!!!!(Han lyder mest som om en tur fordi psykiatridk hospital ville være hensigtsmæssigt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi kjeldgaard

  Kære Matilde .
  Man kan undre sig over folks syge tankegang og perversiteter !!! Normalt er et skuldertræk og en blokering nok.
  Men denne fyr har overskredet en grænse og krænker dermed dit privatliv . Det bør du politianmelde .

  Jeg synes den video er så sej med så stærkt et budskab, at jeg er fuldstændig på røven over det. Fandme godt gået!

  Derudover nyder jeg at læse sin blog , følge dig på Instagram og Snapchat . Husk det er er frit land vi lever i , og du skal bestemt ikke lade dig styre af klamme fyre med en hjernekapacitet som en flue .

  Hav en rigtig dejlig dag.
  Knus og kram til dig

  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Matilde,
  Du kan overveje at anmelde ham til politiet. Det er ikke sikkert, at der kommer noget mere ud af det, men i det mindste kan det forhåbentlig skræmme ham lidt og give ham et vink om, at det uønsket og ulovlig opførsel.

  “§ 266. Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.”
  Han opfylder gerningsindholdet vil at true med at oploade nøgenbilleder af dig (uanset om det så ikke er af dig), hvilket er strafbart efter straffelovens § 264d.

  Ellers ville en venlig mail til hans forældre/kone/kæreste med den vedhæftede besked nok gøre underværker.

  Du er desværre ikke den eneste, der bliver udsat for den slags. Emma Holten fik lækket billeder, hun havde sendt til sin kæreste, på en side med personlige oplysninger for over 4 år siden og har modtaget trusler og klamme kommentarer lige siden. Der er et eller andet gevaldigt opdragelsesproblem med en gruppe mænd rundt omkring i verden.

  Sart eller ej, så er dillerbilleder godt nok også en krænkende opførsel og jeg forstår slet ikke, hvordan nogle mænd kan være så forskruede i hovedet, at de tænker, at det er okay.

  Jeg mødte dig til dit træningsevent og du virkede bare som en rigtig sød kvinde. Jeg er glad for, at du valgte at beholde din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hehe jeg ved ikke hvor de afsnit jeg havde skrevet i kommentaren blev af, så ligner det lidt en omgang rod. Jeg håber, at du kan navigere i den. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er jo en fuldstændig uacceptable opførsel! Håber du overvejer at politianmelde ham.
  Jeg er ked af at dine øjne og dit sind skal udsættes for disse krænkelser, men er taknemmelig for du fortsætter med at gøre en forskel for så mange af os med din direkte, umiddelbare og positive væremåde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Please bliv ved med det du gør, du gør det fantastisk og verden har brug for mange flere som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine igen

  Og meld ham til politiet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Søde Matilde, jeg sukker og er virkelig chokeret over hvor meget du bliver chikaneret. Jeg syntes du er pis hamrende sej og dygtig, du viser og hjælper andre med at give dem et bedre selvbillede af deres egen krop, at nogle klamme mænd, så bruger chancen til at chikanere dig, er utrolig lavt af dem. Virkelig uacceptabel opførsel af dem – men personligt er jeg glad for du ikke sletter dig på de sociale medier, du har givet mig en meget større selvsikkerhed i form af min egen krop og det er jeg dig taknemmelig for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hej Matilde

  Hvor er det fedt du holder ved! Fortsat med at melde dem til politiet.

  Jeg håber, du fortsætter med at gøre præcis det du gør! Vi piger og kvinder har brug for nogen som dig. Du viser os, at vi alle er gode nok og helt normale. Og du bidrager med at gøre opmærksom på, når mænd overskrider vores grænser. Hvilket sker langt oftere end mange er klar over – især på de sociale medier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Fy for fanden. Håber du er kommet dig nok oven på det til, at du kan overskue at anmelde det, for hævnporno er ikke noget at spørge med. Han skal mærke konsekvenserne af sine handlinger, for du er nok ikke den sidste han gør den slags mod, og hvem er de piger, han har nøgenbilleder af? Puha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Det hele uacceptabelt og du er nice! Jeg er enig med de andre.. men jeg er faktisk lidt interesseret i at vide hvilke kommentarer Morten har fået efter videoen? Jeg ved godt han står bag kameraet men han gør sig også til en lidt offentliglig person og har været i medierne af flere omgange.. Har han også indbakken fyldt med svinere og trusler, eller er det mest mænd der generer kvinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg sender alverdens kærlighed og varm cyber-krammer <3

  Du er sej, beundringsværdig og modig. Det burde aldrig koste eller gøre ondt at være et sundt forbillede og inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er i chok over at der er mænd der sender diverse og opføre sig på den måde. Men er glad for at du ikke valgte at slette det hele, for elsker at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej, men for fanden.. Hvad er det for sørgelige mænd, der gør det der? Hvad fuck tror de selv??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjolen..næsten