Fetish: Kjoler, kjoler og flere kjoler

Når huden er en forræder

Sponsoreret

img_4234 img_4245

Jeg er 29 år. Snart 30, faktisk. Og jeg troede ærlig talt at man var fredet for urenheder, så snart man fyldte 24 år. Men næ nej. Jeg døjer ikke som sådan med akne eller dårlig hud, men sommetider kommer der urenheder og så har de ofte inviteret deres venner med. Det er træls og det påvirker min selvtillid og jeg har ærlig talt lyst til at sidde derhjemme og have nedtur på. Jeg plejer dog at komme ud alligevel, for ofte ser du jo mest urenheder selv – men det er hamrende irriterende alligevel.

Jeg træner mange gange om ugen og jeg sveder voldsomt meget. Ofte går der lidt tid før jeg får taget mig sammen til at gå i bad (man er jo single, who cares!) og det er altså ikke skide smart for huden – der sidder jo en masse bakterier som får lov til at hygge sig). Jeg har heller ikke spist så sundt i nogle måneder, fordi jeg har hamrende travlt og fordi jeg ikke prioriterede det. Derfor døjede jeg med tilbagevendende urenheder, særligt på kinderne og i tindingerne og det var jeg ærlig talt ikke særlig begejstret for. Jeg har altid været god til at rense mit ansigt om aftenen, smøre creme på og alt det der, men jeg har ikke som sådan haft ét produkt som jeg har følt har virket, sådan kontinuerligt. En af mine veninder anbefalede mig at prøve LactoClear som indeholder probiotika – også kaldet mælkesyrebaktierer, som dermed passer til krop – fordi du allerede har dem. Mælkesyrebakterier udgør faktisk 70% af vores immunforsvar og er effektive imod uønskede bakterier (bumser!). Forkere fandt ud af at lactopad (som indgår i produkterne) effektivt rammer akne bakterien. Der er nogle ret vilde før- og efterbilleder lige her.

img_4240

LACTOClear Probiotic Skincare System (langt navn, I know) er et komplet hudplejesystem til uren hud. Det er et 3-trins system og indeholder en rens som eksfolierer (fjerner døde hudceller og dybderenser porerne) – den skal du bruge 2 gange om ugen. Jeg har også testet deres face wash, som er mild og som du kan anvende dagligt. Den udtørrer ikke og jeg synes at den får selv det tykkeste lag sminke af. Jeg oplevede lidt flere urenheder lige da jeg begyndte at bruge produkterne, men det gik væk efter 2 uger og min hud er virkelig blevet pænere og er mere i balance nu. Ansigstcremen er jeg mest begejstret for. Den indeholder lactopad (som går efter akne-bakterien) og reducerer nye urenheder. Der er vitamin E og provitamin B5 i og jeg bruger den typisk om aftenen, så den får lov til at arbejde i mit ansigt uden at jeg har sminke på. Du kan købe alle produkterne separat lige her eller købe et introduktionssæt (og teste det på egen hud) til 99 kroner lige her!

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fetish: Kjoler, kjoler og flere kjoler