I dag starter jeg på noget nyt!

Nike top til 210 kroner du!

loebloeb1 loeoeoeoeb1

Jeg har netop erhvervet mig denne top, som lige er blevet indviet på en aften løbetur med søde Josefine. Den er vældig rar at have på og hamrende flot. Hvis jeg selv skal sige det. Den koster 210 kroner og er købt her.

Jose og jeg stod og tog billeder (læs: Jose tog billeder af mig) og klam fyr kom gående, holdt sit blik fast på mig og stillede sig bag ved os og pillede sig i buksen. Harmløst, men rigtig klamt. Heldigt at jeg kan selvforsvar. #komanton

Reklamelink.

1 kommentar

  • Line

    Hold nu op, hvor er du smuk, skøn og lækker!

    Hvilket dog på ingen måde gør den ubehagelige opførsel fra manden mere væmmelig. Føj altså.

    Hav en dejlig dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag starter jeg på noget nyt!