Overser du din træning?

Status pt.

image1-2

Nu er det efterhånden nogle dage siden sidst – som en del af jer har bemærket, for jeg har fået adskillige henvendelser fra jer som spurgte om jeg var okay, om der var sket noget siden jeg ikke har blogget i nogle dage og om jeg ikke ville blogge længere. Tak for omsorgen, i øvrigt. Jeg plejer jo også at skrive hver dag, så jeg forstår godt at det har virket mærkeligt!

Jeg har det ganske fint, der er bare tryk på. Weekenden gik hurtigere end jeg fik set mig om og jeg har simpelthen ikke haft tid til, at sætte mig ned og skrive. Jeg har en maj måned som er helt vanvittig i forhold til planer og jeg glæder mig ærlig talt til, at den er slut. Det er dejlige, sjove og spændende ting jeg skal i denne måned, men det er også mange ting og jeg har vist kastet alt for mange bolde op i luften. Så imorgen trækker jeg stikket i et døgns tid, men mere om dét senere.

Jeg er ved at uddanne mig til madmentor, som jeg gerne skal være færdig med i november. Det kræver meget læsning og træning. Når jeg engang er færdig vil jeg gerne hjælpe piger og kvinder med, at få et bedre forhold til mad og til deres krop. For det tror jeg at der er mange der har brug for. Og jeg glæder mig sådan til at kunne hjælpe. Jeg har bloggen som også skal “passes” (og som gerne tager 40-45 timer om ugen), jeg har min træning (som dog ikke fylder nær så meget for tiden), jeg har et stort netværk og en stor omgangskreds – og dem vil jeg jo også gerne se. Jeg har fået sagt ja til lidt for meget i maj, men jeg håber at jeg kan skrue lidt ned for tempoet i juni måned.

Så jeg er helt okay, der er ikke sket noget og du kan tro at jeg fortsætter med at blogge. Dét elsker jeg nemlig og det er lige dér, hvor jeg kan slappe af og koble fra.

Og instagram opdaterer jeg jo altid, så du kan kigge med derinde (helsematildedk).

Rigtig god mandag!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overser du din træning?