Mine planer denne onsdag

10 ting jeg gerne vil i denne weekend

img_4365 img_4377

Sandaler fra Nelly til 379 kroner

Fredag. Det er bare en dejlig dag – vi er lidt gladere og har mere overskud om fredagen, er det ikke rigtigt? Jeg er i hvert fald glad i dag. Jeg har haft en rigtig god uge, virkelig travl, men jeg kan godt lide at have travlt. Det fungerer jeg for det meste rigtig godt i. Nu står weekenden for døren og der er 10 ting som gerne vil nå at lave, inden søndagen går på hæld:

 1. Frisøren. Imorgen skal jeg til frisør og jeg glæder mig! Jeg går ikke så tit til frisøren, men nu trænger garnet altså til lidt klip og farve. Jeg har haft samme frisør i over 12 år og hun bor i Hillerød. Så der tager jeg hjertens gerne til, når spidserne skal have en tur. Du kan finde hende her.
 2. Løbe. Jeg er blevet glad for at løbe. Ikke så meget selve det med at bevæge stængerne, men mere det med at få ro i hovedet og frisk luft (#going30) og så kan jeg godt lide at det ikke tager så lang tid – det er hurtigt overstået på 30-40 minutter (i mit tilfælde, i hvert fald). Jeg skal desuden løbe Alt for Damerne på søndag – jeg elsker kvindeløb, der er altid sådan en hyggelig stemning. Det skal jeg i øvrigt løbe med Jeanne, én af mine allerbedste veninder. Hun er guld.
 3. Se Vibe, som også er guld. Min gode veninde, som er så klog og dygtig at hun læser til jordemoder og læser i Aalborg. Jeg er pavestolt af hende, hun har lige fået 10, bor langt væk fra alt hvad hun kender og klarer sig selv. Jeg glæder mig til at kramme hende og være tæt på hende igen. Vores tur til Paris er én af mine allerbedste minder.
 4. Få ryddet op i min rodeskuffe. Sådan en har jeg. Jeg har faktisk et par stykker. Jeg er typen som bor meget ordenligt – og der er sjældent rodet. Men skufferne er en anden sag. Dem kan jeg godt lide at rode i. Men lige nu er én af dem så fyldt med crap, at den knap nok kan åbnes.
 5. sovet lidt, gerne længere end 5.15, hvor jeg automatisk slår øjnene op lige for tiden. Ret træls, når det nu ikke er hver dag jeg skal op 5.15. Jeg får generelt for lidt søvn og jeg vil godt skrabe lidt sammen i løbet af weekenden.
 6. Få kigget på sandaler. Jeg jagter et par Birkenstock i lak og i lyserød/pink. Hvor finder jeg dem? Jeg vil så gerne eje endnu et par Birkenstock – dem går jeg virkelig godt i! Jeg har i mellem tiden forelsket mig i dem her – er de ikke ret fede?
 7. Lave en ny playliste til mine løbeture. Jeg lytter godt nok mest til lydbøger for tiden, men sommetider (når det er rigtig hårdt!) så vil jeg hellere lytte til musik. Har du nogle gode forslag? Jeg er ret vild med det her nummer!
 8. Få vasket tøj.. jeg har haft en mega travl uge og begge mine vasketøjskurve er fyldte. Det er lidt kedeligt at vaske tøj, men det er så rart at få gjort. #vildungdom.
 9. Få købt blomster til alle mine vaser. Jeg er vild med Kähler vaser, jeg er mest glad for den her, den her og har netop fået denne af min mor (dog i solgul), som jeg absolut er forelsket i. Den er så dekorativ – også uden blomster. Men jeg kunne godt tænke mig at få friske blomster i vaserne. Hvor køber man byens bedste blomster?
 10. Have Matilde-tid. Det har jeg nemlig for lidt af og jeg elsker at have mig tid. Være alene, stene, tage fodbad, læse, kigge ud af vinduet, tage en lur midt på dagen. Dét skal jeg have i den kommende weekend. Dét trænger jeg nemlig til!

Hvad skal du lave? God dag!

4 kommentarer

 • Nye blomster gør glad!
  Jeg er vågnet op hjemme hos min kæreste og været ved brillemand og i Rema før min aftenvagt idag – total anti rockstar. Godt lørdag byder på fjordrock, øl i solen, Regatta-havnefest og tøsebesøg fra KBH (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Det lyder som en masse skønne planer 🙂 Jeg skal vaske tøj, slappe af, spise bland-selv, sove længe, se 5. sæson af OITNB og træne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forsøge at komme ned og træne – kan være et puslespil med tre unger. Elsker styrketræning i weekenden. Der er ro og plads og folk er bare glade.
  Og så skulle jeg i have , men det tisser godt nok ned. 🙁
  Elsker frisøraftaler – man er et helt nyt menneske bagefter. Rigtig dejlig weekend til dig. Og tak for en skøn blog! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du kan finde lyserøde birkestock på munkstore.dk, de så Sindsygt fine! 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine planer denne onsdag