Kan vi snakke lidt om utroskab?

5 ting jeg bruger lige nu

Indlægget indeholder reklamelinks.

make-up

Tørshampoo // Øjenbryns-kit (vist øjenskygge, men jeg bruger den til mine bryn!) // Alt i en beskyttelse (med SPF40) // Tea tree oil spot stik (den til bumserne, læs mere om den her) // Læbestift

Nogen skønhedsblogger bliver jeg nok næppe – men jeg kan da godt lide at gøre lidt ud af mig selv, selvom jeg fik en stor sviner for netop dét forleden morgen, fordi jeg havde farvet mine øjenbryn, da jeg skulle træne 5.30. Mere om det..på et eller andet tidspunkt. Jeg skal lige tænke mere over den kommentar.

Anyways. 5 produkter som jeg blandt andet bruger lige nu. Tørshampoo er bare en af mine bedste venner, selvom at jeg vasker hår stort set hver eneste dag – det bliver jeg simpelthen nødt til, når jeg træner så ofte og altid får manken svedt igennem. Jeg bruger tørshampoo til at give lidt volume, særligt foran – som har tildens til at blive lidt fladt i løbet af dagen. Øjenbrynene tegner jeg for tiden op med produktet fra Miild, som jeg er ret begejstret for. Farven holder trods fornævnte sved og mange cykelture i stiv kuling. Alt i en beskyttelse er min favorit og helt fantastisk. Det er en dagcreme med SPF40, den er parfumefri og har en diskret farve. Huden bliver simpelthen så fin med den og jeg er dybt afhængig af den! Spot stik tages i brug, når uheldet er ude og en bums melder sin ankomst. Den er fast inventar i min skuffe og virker hver gang. Læbestiften har jeg altid med mig i min taske, jeg kan godt lide at have farve på læberne og jeg synes at det pifter selv det mest kedelige outfit op. Dem fra Clinique er bare de bedste og jeg har dem i nærmest alle farverne. Den holder til drinks-sipning og kys, skulle jeg hilse og sige..

Indlægget indeholder reklamelinks.

1 kommentar

  • Charlotte

    Vil du ikke prøve at skrive hvilke der er dine favoritfarver af chubby sticks fra Clinique – til inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi snakke lidt om utroskab?