Nudist

8 ting jeg bare ikke kan

19511144_10211631926126204_6047371549294107967_n

Links til outfittet kan du finde her!

Der er mange ting, jeg ikke kan, måske du kan genkende nogen af dem?

 • Jeg kan ikke spise imens jeg ser Orange is the new Black. Jeg kan bare ikke. Jeg er godt i gang med den nyeste sæson og jeg har forsøgt at spise til den flere gange. Jeg må stoppe efter højs 30 sekunder og se noget andet. Jeg ved ikke hvad det er.. den er bare så uappetitlig. De er så beskidte og taler grimt og.. jeg er simpelthen for sart. Men jeg kan ikke!
 • Jeg kan ikke holde ud at høre på andre tisser. Jeg bor i en lydt bygning og jeg kan sommetider høre min nabo tisse. Jeg må nærmest holde mig for ørerne! Jeg synes at det er så klam en lyd!
 • Jeg kan ikke holde ud, når spædbørn græder. F.eks. i Netto (der er altid en der græder i Netto, sommetider er det mig selv henne ved slik- eller vinhylderne). Jeg får helt ondt i maven og får lyst til, at trøste og tage baby op og klappe på ryg og sige: “sååååhhhh”.
 • Piger der siger “farmand” om og til deres far. Stop. Det er sødt som 7-årig (og ikke engang særlig sødt), men det er ikke sødt når du er 27 år og går på uni.
 • Folk der bider negle. Jeg synes det er ulækkert og jeg synes at det ser uintelligent ud. Der er så mange bakterier på de negle jo! Lyden er den værste.. den der lyd af negl der knækker mellem tænder. UH!
 • Ordet brusk. Jeg får det seriøst fysisk dårligt. Og når min veninde fortæller om hendes p-stav. Jeg er ved at kaste op. Det der med at ting skal ind i kroppen og blive der. Og at man kan mærke den. Jeg synes det er så dybt grænseoverskridende og jeg havde det nærmest værre end hende, da hun skulle have den skudt ind i armen. (Ja SKUDT ind i armen, hvem vælger det?!).
 • Bruge en karklud mere end 2 dage. Jeg så engang en tv udsendelse med bakterier og køkkener og de der karklude kunne jo nærmest slå ihjel, hvis de lå for længe. Jeg skifter ofte og det samme gælder håndklæder og sengetøj. (#jegfårjoaldrigenkæreste).
 • Prutter, bøvser og folk der piller i deres ører offentligt. Og kigger på det, som de finder. Stop. Prutter og bøvser er kun okay, hvis du er under 10 år. Ellers klemmer du sammen og piller i dit øre, når du kommer hjem. Gris.

Og ja – listen røber at jeg er en kende sart med hensyn til bakterier og lyde. Det er jeg altid blevet drillet lidt med, fordi jeg altid har håndsprit med mig og ofte bliver skidt, når jeg oplever ét af punkterne i min hverdag. Jeg er sart. Det er jeg, og jeg arbejder også lidt på det. Men du genkender garanteret flere af dem, gør du ikke? (please!).

9 kommentarer

 • Julie

  Haha jeg skriver altid “Farmand” når jeg sms’er med min Far – han elsker det og synes det er sødt, det må være det vigtigste 😉 Haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kender det! Ikke helt de samme ting, men jeg er også sart. Jeg arbejder på en stor arbejdsplads, hvor vi hver dag får frokostbuffet. Og så går folk der med deres beskidte hænder og tager på alle tangene, skeerne mv. i buffeten (og der er MANGE, der fx ikke vasker hænder efter de har tisset, siger undersøgelser 😩). Det kan jeg næsten ikke klare. Jeg har foreslået en lille stander med håndsprit. Men det passer åbenbart ikke ind i æstetikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sad og bed negle da jeg læste punkt fem….ups!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Neglebideren

   Hahahaha det gjorde jeg også 😂Stoppede straks… meeeeen, nu river min negl og jeg gider ikke at rejse mig fra sofaen…. jeg bider den bare lige til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Du overrasker mig en smule – hvorfor har du valgt at arbejde med børn (der bider negle, prutter, bøvser, piller sig i ørene og er mestre i at sprede bakterier)?! 😂😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg prutter i stedet for at have ondt i maven. Og jeg gir ik en fuck. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg piller desværre ofte i mine ører offentligt. Ville ønske jeg kunne lade være. Desværre døjer jeg med slem eksem, betændelse, blødende sår, væske og irritation i ørerne og nogle gange bliver jeg simpelthen nødt til at klø for ikke at få et mindre sammenbrud. Jeg har været til ørelægen mere end 10 ørebørn sammenlagt de sidste tre år og ingen kan fortælle mig hvorfor mine ører gør som de gør eller hvad jeg kan gøre ved det.
  Jeg prutter endda også offentligt – fordi jeg har irriteret tyktarm og ikke kan lade være hvis jeg har fået noget mad jeg ikke kan tåle (hvilket er 80% af alt mad…..)

  Der er ofte en forklaring bag ting som disse – det handler ikke altid om bare at være en gris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig med dig, på mande af punkterne, især den med at bide negle, og farmand.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nummer 1!! 😂
  Jeg sagde præcis det samme til min kæreste sidste uge, efter at have forsøgt. Generelt er jeg rigtig dårlig til at spise foran tv’et, mister appetitten meget nemt. Så jeg kan sagtens følge dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudist